Umor Regal  Regele Charles , mesaj pentru jucătorii englezi înaintea finalei EURO 2024: „Fără goluri în ultimul minut sau alte drame”
Regele Charles al III-lea. Foto: Imago

Umor RegalRegele Charles, mesaj pentru jucătorii englezi înaintea finalei EURO 2024: „Fără goluri în ultimul minut sau alte drame”

  • Performanța lui Southgate de a se califica în finală a fost foarte apreciată în Anglia.
  • Regele le-a mulțumit fotbaliștilor pentru calificare, dar i-a îndemnat să reducă emoțiile și să câștige trofeul până să se ajungă în prelungiri.
Fake news viral  Postarea atribuită lui  Lamine Yamal  s-a dovedit a fi a unui fan
Citește și
Fake news viral Postarea atribuită lui Lamine Yamal s-a dovedit a fi a unui fan
Citește mai mult
Fake news viral  Postarea atribuită lui Lamine Yamal s-a dovedit a fi a unui fan

Anglia s-a calificat în finala EURO 2024 după meciul cu Olanda, încheiat 2-1.

Performanța lui Southgate de a ajunge pentru a doua oară într-o finală cu echipa națională „celor trei lei” a fost apreciată de mai multe persoane importante din Anglia, însă niciuna nu se compară cu laudele regelui Charles al III-lea.

Regele și-a exprimat aprecierea prin intermediul paginii oficiale a familiei regale. A apelat și la umor în mesajul său.

„Eu și soția mea ne alăturăm întregii familii pentru a vă ura cele mai călduroase felicitări după calificarea în finala Campionatului European, și pentru a vă transmite cele mai bune urări pentru meciul de duminică”.

Umor regal: Să câştige Anglia în timp regulamentar

Regele a făcut apel la umor, amintindu-le jucătorilor lui Southgate că ar fi cazul să-i cruțe pe fani de emoții și să se impună în timpul regulamentar, să nu-i „tortureze” cu lovituri de departajare.

Dacă-mi permiteți, v-aș îndemna să vă asigurați victoria înainte de a fi nevoie de goluri în ultimul minut, sau de alte drame, cu lovituri de departajare. Sunt sigur că stresul, ritmul cardiac și tensiunea arteriale a națiunii ar fi semnificativ reduse! Regele Charles al III-lea

Recomandarea Regelui de a încheia meciul înainte de prelungiri a venit după ce Anglia a avut nevoie în mai multe momente de astfel de deznodământ.

  • Anglia a câștigat doar un meci în grupe, 1-0 cu Serbia, a remizat 1-1 cu Danemarca și a remizat fără goluri cu Slovenia.
  • În optimi, englezii au învins Slovacia cu 2-1, deși au fost conduși din minutul 25 până în minutul 91.
  • În sferturi, echipa lui Southgate a câștigat la loviturile de departajare cu 5-3 în fața Elveției.
  • În semifinale, au fost conduși de Olanda cu 1-0, dar englezii au egalat rapid și Ollie Watkins a marcat golul victoriei în minutul 90.

„Confruntarea” dintre Casele Regale de la EURO 2024

Atât Anglia, o monarhie constituțională parlamentară, cât și Spania, o monarhie constituțională, sunt reprezentate de echipele naționale în finala Campionatului European.

Finala Euro 2024, dintre Anglia și Spania, este programată duminică, 14 iulie, de la ora 22:00, pe Olympiastadion din Berlin.

Anglia - Spania va fi transmisă în direct pe Pro TV, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”