Test bizar Mikel Arteta a angajat hoți care să-i  „buzunărească”  pe fotbaliștii lui Arsenal
Mikel Arteta (sursă foto: imago)

Test bizarMikel Arteta a angajat hoți care să-i „buzunărească” pe fotbaliștii lui Arsenal

  • Mikel Arteta (42 de ani) a recurs la o metodă inedită pentru a le testa vigilența jucătorilor lui Arsenal.
  • Tehnicianul londonezilor a apelat la câțiva hoți de buzunare care au avut misiunea de a le sustrage fotbaliștilor bunuri în timpul unei cine organizate de club.

Arteta le-a făcut farsa jucătorilor săi chiar înaintea meciului de duminică, 11 august, contra francezilor de la Olympique Lyon, din cadrul Emirates Cup.

„Mă sperie viitorul”   Simona Halep , într-un interviu emoționant: „Dacă nu mai pot să performez, aș vrea copii, familie”
Citește și
„Mă sperie viitorul” Simona Halep, într-un interviu emoționant: „Dacă nu mai pot să performez, aș vrea copii, familie”
Citește mai mult
„Mă sperie viitorul” Simona Halep , într-un interviu emoționant: „Dacă nu mai pot să performez, aș vrea copii, familie”

Arteta, metodă „extremă” de motivare a jucătorilor

Mikel Arteta le-a pregătit o surpriză neplăcută fotbaliștilor săi. Antrenorul spaniol a organizat o cină la care a chemat și câțiva hoți de buzunare. Misiunea acestora a fost una clară: să meargă la fiecare masă și să le sustragă starurilor lui Arsenal obiectele de valoare pe care le aveau asupra lor.

La finalul cinei, Arteta le-a cerut fotbaliștilor să se uite în buzunare, iar câțiva dintre ei au constatat că le lipsesc mai multe bunuri, a notat cotidianul The Athletic.

Scopul acțiunii ordonate de Arteta a fost ca „jucătorii să înțeleagă importanța de a fi mereu în alertă și de a reacționa imediat”, mai scrie sursa citată.

Fanii nu prea au gustat „Operațiunea Furtul”

Metoda aleasă de Arteta pentru a-i ține „în priză” pe fotbaliștii lui Arsenal a stârnit numeroase comentarii în spațiul online. Fanii „tunarilor” s-au întrecut în glume care mai de care mai amuzante.

  • „Așa îi faci pe jucători să aibă încredere în tine și în ei, furându-i?”
  • Ce legătură are ce a făcut Arteta cu titlul de campioană în Premier League?
  • „Bună metodă de a-i motiva pe jucători, Arteta!”
25 de ani
au trecut de când Arsenal Londra a cucerit titlul de campioană în Premier League

Arteta și ideile lui „luminoase”

Nu este prima dată când Arteta folosește metode motivaționale speciale.

Sezonul trecut, antrenorul spaniol și-a strâns jucătorii în mijlocul vestiarului și a aprins un bec înainte să își înceapă speech-ul motivațional.

„Edison a inventat becul. Vreau să văd o echipă conectată și care strălucește. Vreau să vă transmiteți lumină, energie și pasiunea de a juca fotbal. Ce se întâmplă, băieți, când sunteți conectați?

Ne conectăm și cu cei 60.000 de spectatori care creează mai multă energie. Pentru că la final totul este electricitate, lumină și viață”, declara Mikel Arteta în discursul ținut în 2023 în vestiarul Tunarilor.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5