FCSB, peste UCL?    MM Stoica : „Noi avem meciuri mai interesante acasă decât Sparta Praga” + Reacție după umilința suferită de Salzburg
FCSB - Sparta / Foto: Imago

FCSB, peste UCL? MM Stoica: „Noi avem meciuri mai interesante acasă decât Sparta Praga” + Reacție după umilința suferită de Salzburg

  • Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că echipa sa a fost mai câștigată prin tragerea la sorți din Europa League, decât Sparta Praga prin traseul din Liga Campionilor
  • Suporterii campioanei României vor vedea adversari mai puternici acasă decât vor vedea cehii

MM Stoica este de părere că Manchester United este un club mult mai important la nivel global decât sunt Inter Milano și Atletico Madrid, echipele din prima urnă valorică a Ligii Campionilor pe care le va întâlni fosta adversară din preliminariile Ligii, Sparta Praga.

Așadar, consideră un avantaj pentru suporterii celor de la FCSB că vor vedea pe viu un colos precum Manchester United.

În afară de cele două adversare, Sparta Praga a întâlnit-o azi pe Salzburg din Austria (scor 3-0) și va mai juca contra celor de la Brest (Franța).

  • Comparația e pur sportivă, nefiind incluse în ecuație sumele încasate de FCSB și Sparta de la UEFA, prin prezența în Europa League, respectiv Liga Campionilor, unde cehii au un plus evident.

MM Stoica: „Inter și Atletico nu sunt nume gigantice”

De partea cealaltă, FCSB va juca acasă, pe Arena Națională, cu:

  • Manchester United (Anglia) - considerată una dintre cele mai valoroase formații din lume, cu numeroase trofee internaționale și jucători de clasă mondială
  • Olympiakos (Grecia) - proaspăt câștigătoare de Conference League
  • RFS Riga (Letonia)
  • Midtjylland (Danemarca)

„Mă uitam la Sparta Praga ce meciuri are. Păi, noi avem meciuri mai interesante acasă decât Sparta Praga. Noi jucăm cu Manchester United, care bate tot ce mișcă. Jucăm cu Olympiakos, care e deţinătoare de trofeu european.

Ei joacă acum cu Salzburg, joacă cu Brest. Brest e echipă de care oamenii nu ştiu de unde e, nu e Dinamo Brest din Belarus.

După joacă cu Inter şi Atletico, dar nici Inter şi Atletico nu sunt nume gigantice. Nu venea nimeni să vadă Inter la noi. Dacă noi puneam preţurile de la United la Inter, aveam stadionul gol. Nu există comparaţie.

Manchester United se luptă cu Real Madrid, ca valoare a brand-ului”, a declarat Mihai Stoica, la emisiunea „Studio UEFA”, de la Prima Sport.

Ce echipă are adversari mai atractivi?

FCSB, în EL %
Sparta Praga, în UCL %

Reacția lui MM, după Sparta Praga - Salzburg 3-0

MM Stoica a văzut primul „11” aruncat în luptă de Salzburg, miercuri seară, la confruntarea din deplasare cu Sparta Praga, și a reacționat pe contul personal de Facebook:

Salzburg a confundat Champions League cu Youth League”.

Excluzându-l pe portarul titular, Blaswich, media de vârstă a celor 10 jucători trimiși în teren Pepijn Lijnders (41 de ani, fost secund al lui Klopp la Liverpool), în startul partidei cu Sparta, este de aproximativ 21 de ani!

Echipa de start a celor de la Salzburg:

  • Blaswich (33 de ani) - Dedic (22 de ani), Piatkowski (24 de ani), Blank (20 de ani), Mellberg (18 ani) - Capaldo (26 de ani), Bajcetic (19 ani), Clark (19 ani) - Nene (21 de ani), Gloukh (20 de ani) - Yeo (20 de ani).
  • Au mai intrat: Diambou (21 de ani), Konate (20 de ani), Daghim (18 ani), Gourna-Douath (21 de ani), Ratkov (21 de ani).
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”