PLEACĂ AZI Șucu îl va demite pe  Lennon  în această seară! Înlocuitorul nu e dorit de ultrași +5 foto
Neil Lennon. Foto: Sport Pictures

PLEACĂ AZIȘucu îl va demite pe Lennon în această seară! Înlocuitorul nu e dorit de ultrași

  • Rezultatele neconvingătoare înregistrate de Rapid în primele șase etape din Liga 1 l-au deranjat pe Dan Șucu (61 de ani), iar antrenorul Neil Lennon (53 de ani) urmează să fie demis chiar azi.
  • Acționarul majoritar al grupării giuleștene dorește să-l înlocuiască pe nord-irlandez cu Marius Șumudică (53 de ani), tehnician care s-a aflat în conflict cu o parte dintre fanii Rapidului.

15:50 Neil Lennon va fi demis astăzi

Sursele GOLAZO.ro confirmă că Dan Șucu nu mai poate fi întors din drum și îl va da afară pe Neil Lennon după numai 6 etape la Rapid! Decizia va fi anunțată în această seară de club.

Clauză secretă Șucu ar mai avea doar două săptămâni ca să scape de  Lennon ! Cât ar trebui să-i plătească după 1 septembrie
Citește și
Clauză secretăȘucu ar mai avea doar două săptămâni ca să scape de Lennon! Cât ar trebui să-i plătească după 1 septembrie
Citește mai mult
Clauză secretă Șucu ar mai avea doar două săptămâni ca să scape de Lennon ! Cât ar trebui să-i plătească după 1 septembrie

Dan Șucu ar vrea să-l demită deja pe Neil Lennon de la Rapid

Rapid este singura echipă din Liga 1 care încă are 0 în dreptul victoriilor, iar răbdarea lui Șucu a ajuns la final.

Ca să se despartă de tehnicianul nord-irlandez, patronul giuleștenilor ar trebui să achite 400.000 de euro. Poate face asta doar până la 1 septembrie, apoi suma ar crește la 1.500.000 de euro, adică salariul până la finalul contractului, în vara lui 2026.

Rapid mai are de disputat două partide până pe 1 septembrie, cu Poli Iași (23 august) și Universitatea Craiova (31 august), dar se pare că altcineva se va afla pe banca tehnică.

Neil Lennon a condus și antrenamentul de azi al giuleștenilor, însă anunțul demiterii sale ar urma să fie publicat în următoarele ore, potrivit unor surse din cadrul clubului, citate de GSP.

Vine Șumudică?

Se pare că încercările disperate ale lui Marius Șumudică au dat în sfârșit roade. Liber de contract, antrenorul a avut un conflict cu Neil Lennon, însă nu a scăpat nici de criticile fanilor.

În timpul partidei cu Dinamo scor 1-1, membrii facțiunii Original 1923 a afișat mai multe bannere ironice la adresa lui Șumudică, aluzie la declarațiile sale mai vechi: „Eu nu pot antrena Rapidul în Liga 2… Pentru că am o carieră în spate” și „Rapidistul Șumudică a murit”.

Fostul jucător și antrenor al Rapidului s-a declarat surprins de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că la sfârșitul meciului dintre Rapid și Sepsi (1-1), din etapa #4, tot stadionul i-a scandat numele.

La doar două zile de la acel moment, Dan Șucu se află în discuții cu Marius Șumudică pentru postul de antrenor al Rapidului. Ar urma să fie prezentat chiar astăzi.

Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică

Galerie foto (5 imagini)

Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
+5 Fotografii
labels.photo-gallery
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”