„N-am văzut în viața mea!” Șumudică explică de ce a mers pe Giulești: „Toată lumea spune că bag  bățul prin gard ”
Marius Șumudică prezent în tribune la Rapid-Sepsi OSK Foto: sportpictures.eu

„N-am văzut în viața mea!”Șumudică explică de ce a mers pe Giulești: „Toată lumea spune că bag bățul prin gard

  • Cu Marius Șumudică (53 de ani) prezent în tribune și aclamat de fani la final, Rapid a remizat, scor 2-2 cu Sepsi OSK, în etapa a 4-a din Liga 1.
  • Fostul tehnician al „giuleștenilor” a analizat jocul formației antrenate de Neil Lennon și a dezvăluit principalul motiv pentru care a fost prezent pe Giulești.

Rapid continuă fără victorie și după partida contra celor de la Sepsi OSK, disputată luni, 6 august, pe Stadionul „Giulești”.

la spital  până la 2:20  Prima imagine cu  Burmaz  după accidentarea la spate: „Va face o nouă serie de investigații”
Citește și
la spital până la 2:20 Prima imagine cu Burmaz după accidentarea la spate: „Va face o nouă serie de investigații”
Citește mai mult
la spital  până la 2:20 Prima imagine cu Burmaz după accidentarea la spate: „Va face o nouă serie de investigații”

Marius Șumudică s-a aflat și el în tribunele stadionului, după aproape un an, iar la finalul meciului a fost ovaționat de fanii Rapidului, care i-au scandat numele și l-au chemat să adreseze „amabilități” Stelei.

Marius Șumudică, prezent în tribune la Rapid - Sepsi

În continuare liber de contract după despărțirea de Gaziantep, Marius Șumudică a dezvăluit principalul motiv pentru care s-a aflat pe Giulești la partida dintre Rapid și Sepsi.

„Știi de ce m-am dus la meci? Toată lumea spune că bag bățul prin gard, că fac…

Am crezut că vor câștiga, așa cum s-a întâmplat când am mers la meciul cu Dinamo (4-0, pe 1 septembrie 2023). Pe cuvânt de onoare.

Era ziua soției mele, eram la restaurant, fi-miu a zis că merge la meci, a zis că vin și eu, poate vin cu noroc și vom câștiga”, a spus Șumudică pentru fanatik.ro.

Șumudică: „Nu mă așteptam”

La finalul meciului, nemulțumiți de jocul favoriților, fanii Rapidului au cerut demisia lui Neil Lennon și i-au scandat numele lui Șumudică. Cel din urmă a vorbit despre sentimentele care l-au încercat în acel moment.

„Cuvintele sunt de prisos. Când un stadion întreg îți scandează numele de două trei ori… s-a strigat de Pancu, de mine, de Săpunaru, apoi «Demisia»… Sunt momente pe care le trăiești.

De când am intrat pe stadion și până am plecat, am făcut câteva sute de poze. Cu astea rămâi, înseamnă ai lăsat ceva în urmă ca atașament, unul pe care niciodată nu mi l-am ascuns.

Nu mă așteptam, e prima oară când am fost în tribună și mi s-a strigat numele. A fost la unison, și la peluză și la tribuna a doua… Dacă 1 din 100 de rapidiști mă iubește, pentru mine e de ajuns. Dar să fie 10.000, tot stadionul…”, a adăugat acesta.

Marius Șumudică, dezămăgit de jocul Rapidului

De asemenea, antrenorul a ținut să precizeze că analizeze pe care le face sunt pur obiective și că nu lansează o părere în spațiul media pentru a fi beneficiarul unui post pe banca tehnică a Rapidului.

De altfel, Marius Șumudică a dezvăluit că haosul care este în prezent în Giulești îl face să nu aibă niciun interes în a prelua echipa, în cazul unei posibile demiteri a nord-irlandezului Neil Lennon.

Nu am niciun interes, nici n-aș avea ce, la ce am văzut aseară. Ce se întâmplă acolo, lumea nemulțumită, patronul abătut, modul de exprimare al echipei… E un cumul de factori.

Nu e un moment prielnic pentru un antrenor, e o situație delicată. Eu nu țin minte nici cu o echipă mare care a venit pe Giulești, Hamburg sau Herta, să aibă 73% posesie și tu 27%. E enorm! N-am văzut în viața mea! Nici cu Miță Iosif, nici în ultimii 6-7 ani…

S-au făcut investiții, Sepsi a pierdut jucători și tu ai adus.”, a mai spus Șumudică pentru sursa citată.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”