Explicație   Mesajul fanilor rapidiști care au afișat bannerele  anti-Șumudică:  „Nu vă impacientați” +5 foto
Marius Șumudică Foto:sportpictures.eu

Explicație Mesajul fanilor rapidiști care au afișat bannerele anti-Șumudică: „Nu vă impacientați”

În Peluza Nord,  în zona în care stau membrii facțiunii Original 1923, au apărut două bannere care făceau referire la două declarații ale lui Șumudică.

CE NU S-A VĂZUT LA TV   10 momente  surprinse de reporterii GOLAZO.ro la derby-ul Rapid - Dinamo 
Citește și
CE NU S-A VĂZUT LA TV 10 momente surprinse de reporterii GOLAZO.ro la derby-ul Rapid - Dinamo
Citește mai mult
CE NU S-A VĂZUT LA TV   10 momente surprinse de reporterii GOLAZO.ro la derby-ul Rapid - Dinamo 

Explicația rapidiștilor pentru bannerele anti-Șumudică

La scurt timp după fluierul de final, suporterii au venit cu o explicație pentru mesajele afișate.

„Nu vă impacientați, și noi tot cu Rapid ținem! În această seară nu am făcut decât să aducem aminte tuturor despre niște declarații făcute de un idol al Giuleștiului, pentru că «Fotbalistul Șumudică» este o legendă și nimeni nu îi poate lua asta.

Noi suntem de părere că, în momentul de față, prin acțiunile lui, el face mai mult rău decât bine echipei. Știm că nu toată lumea a fost solidară cu această acțiune, dar mai știm că avem dreptul la liberă exprimare, un drept inviolabil.

Nu condiționăm pe nimeni să gândească ca noi, dar nici nu vrem sa fim condiționați să gândim ca alții. Într-un final, iubim aceeași echipă.”, a fost mesajul postat de cei de la Original 1923.

„Eu nu pot antrena Rapidul în Liga a II-a, pentru că am o carieră în spate” și „Rapidistul Șumudică a murit” au fost cele două mesaje afișate de facțiunea din Giulești. Ambele sunt declarații date anterior de antrenorul de 53 de ani.

Galerie foto (5 imagini)

Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică Mesajele galeriei Rapidului pentru Marius Șumudică
+5 Fotografii
labels.photo-gallery

Contre Lennon vs. Șumudică

Neil Lennon a fost întrebat înainte de meciul cu Dinamo despre vocile din media care îl critică, inclusiv despre Marius Șumudică: „Cine, tipul ăla care vorbește tot timpul?”, a reacționat Lennon.

Nord-irlandezul crede că tehnicianul român nu se comportă ca un profesionist: 

„Nu cred că [Șumudică] e bine. E total neprofesionist, prin cum se comportă. Nu prea avem asemenea exemple în Scoția, în UK sau în Europa în general.

Dar uneori poate că trebuie să suferi pentru la a te bucura mai mult de succes. M-am mai întâlnit cu ostilitate și în Scoția”, a mai zis Lennon. 

Marius Șumudică, fostul antrenor al Rapidului, a aflat de reacția lui Neil Lennon, însă a preferat să nu răspundă.

„Sunt plecat din țară, am alte treburi. Nu comentez ceea ce spune acest antrenor, nu comentez.

Eu nu comentez ceea ce vorbesc alți antrenori. Nu comentez! Nu vreau să spun nimic despre ce spune un alt antrenor. Nu comentez, nu mă interesează subiectul ăsta”, a spus Șumudică, potrivit sportpesurse.ro.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”