„Îl aducem direct”  FCSB  trimite charterul  după un jucător, pentru a-l avea la derby-ul cu CFR Cluj
Siyabonga Ngezana la FCSB/ Foto: Sport Pictures

„Îl aducem direct” FCSB trimite charterul după un jucător, pentru a-l avea la derby-ul cu CFR Cluj

  • FCSB este nevoită să-l aducă în țară pe Siyabonga Ngezana (27 de ani) imediat după meciurile echipei sale naționale, Africa de Sud, din calificările pentru Cupa Africii 2025
  • Roș-albaștrii îl vor pregătit 100% pentru partida cu CFR Cluj, din weekendul 14-15 septembrie, din etapa a 9-a a Ligii 1, așa că vor apela la o soluție de urgență: un avion privat

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că există o mică problemă în privința convocării lui Siyabonga Ngezana la naționala Africii de Sud.

CÂT COSTĂ PACHETELE  FCSB a stabilit prețurile la bilete pentru  Europa League  și pregătește încasări de 4 milioane de euro
Citește și
CÂT COSTĂ PACHETELE FCSB a stabilit prețurile la bilete pentru Europa League și pregătește încasări de 4 milioane de euro
Citește mai mult
CÂT COSTĂ PACHETELE FCSB a stabilit prețurile la bilete pentru  Europa League și pregătește încasări de 4 milioane de euro

Formația „Bafana Bafana” are de disputat două partide în calificările pentru Cupa Africii 2025, contra celor din Uganda (acasă, pe 6 septembrie) și împotriva Sudanului de Sud (în deplasare, pe 10 septembrie).

Charter pentru Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana va juca pe 10 septembrie în Sudanul de Sud, iar apoi va trebui să se întoarcă cu lotul Africii de Sud la Johannesburg, la scurt timp după meci.

Fundașul ar fi ajuns în România vineri, 13 septembrie, iar FCSB va juca cu CFR Cluj în acel weekend, chiar în Gruia. Fiind un meci atât de important, cel mai probabil CFR Cluj - FCSB va avea loc duminică, 15 septembrie.

  • Nu este exclusă nici o programare a partidei CFR - FCSB, sâmbătă, 14 septembrie, însă șansele sunt mici.

Așadar, Ngezana ar avea prea puțin timp la dispoziție între aterizarea la București și ora meciului cu CFR Cluj. În aceste condiții, s-ar pune sub semnul întrebării prezența sa în „derby”.

MM Stoica a recunoscut că FCSB va încerca să-l aducă pe fotbalist cu o zi înainte, joi, cel mai probabil cu ajutorul unui charter, pentru a-l avea apt la ora meciului de la Cluj.

„Ngezana juca în Sudanul de Sud. Nici nu știam că există dacă nu vedeam meciurile de baschet de la Olimpaidă.

Va juca pe 10 septembrie, în Sudanul de Sud. După aia pleacă la Johannesburg și de acolo trebuie să se întoarcă la București.

Am zis să facem ceva să-l aducem direct, că avem meci cu CFR. Ar fi ajuns vineri, 13 septembrie. Încercăm să-l aducem joi dimineață, pe 12 septembrie.

E cumplit. Te bucuri că a ajuns la o echipă națională puternică, dar, cu toate astea, stai cu emoții”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Campionate
12:11
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Citește mai mult
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Campionate
11:34
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Citește mai mult
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid