Teren impecabil Primăria București schimbă gazonul pe  Arena Națională , după concertele Coldplay și Ed Sheeran » De unde vin banii +6 foto
Arena Națională

Teren impecabilPrimăria București schimbă gazonul pe Arena Națională, după concertele Coldplay și Ed Sheeran » De unde vin banii

  • Primarul Nicușor Dan a anunțat că Arena Naționala are gazon nou și susține că „meciurile din campionat și din cupele europene se pot juca la cel mai înalt nivel”.
  • Primarul Bucureștiului a dezvăluit că noul covor de iarbă a fost montat cu banii proveniți de la organizatorii concertelor Coldplay și Ed Sheeran.

Primul meci de fotbal pe noul gazon montat pe Arena Națională va fi FCSB - RFS, prima partidă din faza principală a Europa League.

De ce arată Ghencea execrabil  Dialog GOLAZO.ro cu cel care a întreținut terenul până în februarie, dată după care  gazonul s-a stricat
Citește și
De ce arată Ghencea execrabil Dialog GOLAZO.ro cu cel care a întreținut terenul până în februarie, dată după care gazonul s-a stricat
Citește mai mult
De ce arată Ghencea execrabil Dialog GOLAZO.ro cu cel care a întreținut terenul până în februarie, dată după care gazonul s-a stricat

Gazon de lux pe Arena Națională: „Este la standardele impuse de UEFA”

Primarul Nicușor Dan a dezvăluit că noul gazon montat pe cel mai mare stadion al țării este alcătuit din iarbă naturală „premium”, ranforsată cu fibre polimerice.

Mai mult, noua suprafață va fi mult mai ușor de schimbat, fără să afecteze infrastuctura, asigură Nicușor Dan.

„Schimbăm gazonul de pe Arena Națională.

Săptămana aceasta am început înlocuirea suprafeței de joc cu un gazon nou, de tip hibrid, la standardele impuse de UEFA.

Astfel, meciurile din campionatul intern și cupele europene vor putea fi jucate la cel mai înalt nivel.

Soluția tehnică aleasă presupune instalarea unui gazon natural premium, ranforsat cu fibre polimerice până la o adâncime de 12 cm, și este superioară din punct de vedere tehnic față de cea a carpetei hibride.

Datorită acesteia, următoarea înlocuire de gazon va fi mai ușoară și nu va afecta infrastructura terenului”, a scris Nicușor Dan pe pagina de facebook.

Arena Națională
Arena Națională

Galerie foto (6 imagini)

Arena Națională Arena Natională Arena Națională Arena Națională Arena Națională
+6 Fotografii
labels.photo-gallery

Coldplay și Ed Sheeran au „contribuit” la noul gazon

Primarul Bucureștiului a mai declarat în mesajul postat pe rețelele de socializare că toate costurile pentru înlocuirea gazonului au fost suportate cu bani încasați din concertele Coldplay și Ed Sheeran.

Coldplay (12-13 iunie) și Ed Sheeran (24 august) au susținut 3 concerte în această vară pe Arena Națională, care au distrus vechiul gazon.

FCSB va inaugura noul gazon mai târziu decât se aștepta

Deși revenirea FCSB pe Arena Națională era programată pentru meciul cu Petrolul, din etapa a 10-a, șefii campioanei au fost informați că nu vor evolua pe cel mai mare stadion al țării. Chiar dacă suprafața de joc a fost refăcută și se va prezenta în condiții optime la ora acelui meci.

Veste-șoc: FCSB revine în Ghencea  Campioana nu poate juca meciul cu Petrolul pe Arena Națională dintr-un motiv incredibil și e  blocată și pe Arc !
Citește și
Veste-șoc: FCSB revine în Ghencea Campioana nu poate juca meciul cu Petrolul pe Arena Națională dintr-un motiv incredibil și e blocată și pe Arc!
Citește mai mult
Veste-șoc: FCSB revine în Ghencea  Campioana nu poate juca meciul cu Petrolul pe Arena Națională dintr-un motiv incredibil și e blocată și pe Arc !

Motivul pentru care FCSB are interzis pe Arena Națională e unul incredibil.

În weekend-ul în care e programat duelul cu Petrolul, mai precis în intervalul 20-22 septembrie, pe aleile din jurul stadionului are loc un eveniment gastronomic: Asia Fest.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”