Ca pe PlayStation   Patrick Petre , gol în prelungiri după o fază cu ocazii spectaculoase
Patrick Petre/ Foto:sportpictures.eu

Ca pe PlayStation Patrick Petre, gol în prelungiri după o fază cu ocazii spectaculoase

  • Ceahlăul Piatra Neamț a învins CS Mioveni, scor, 2-0, într-un meci din etapa #4 din Liga 2.
  • Patrick Petre (27 de ani) a închis tabela, după o fază demnă de jocurile de pe PlayStation, cu ocazii incredibile.

După un început greu de sezon, Ceahlăul Piatra Neamț dă semne de revenire, după ce a ajuns la a doua victorie consecutivă din acest sezon.

Nemțenii au învins-o pe CS Mioveni cu același scor cu care au câștigat și etapa trecută în deplasarea de la Concordia Chiajna, 2-0.

Echipa lui Marco Veronense a deschis scorul prin Emmanuel Asibey, în minutul 38, iar Patrick Petre a stabilit rezultatul final, în minutul 90+1.

Patrick Petre, gol după o fază incredibilă

Oaspeții au avut șansa să egaleze la 1, prin Pozatzidis, dar șutul atacantului grec din interiorul careului de 16 metri s-a dus mult peste poarta apărată de Brănescu.

Imediat după ratarea argeșenilor, Patrick Petre, căpitanul nemțenilor, a marcat după o fază incredibilă plecată chiar de la portar.

Brănescu a degajat lung, Robert Ciobanu a prelungit pe spate pentru Davordzie, dar șutul acestuia a fost blocat de Flavius Croitoru.

Mingea i-a revenit atacantului nemțenilor, dar de această dată a preferat să scoată mingea pentru șutul lui Patrick Petre, cel care a păcălit un adversar și a șutat, însă Croitoru a fost din nou la post.

Tot Petre a urmărit balonul, însă un fundaș s-a opus de această dată. Pe fază, Davordzie a trimis mingea în bara transversală din circa 6 metri de poartă.

Din bară mingea a ricoșat la Ilaș, cel care a întors la Barb, care a șutat din afara careului, însă șutul său s-a transformat într-o pasă decisivă pentru Petre.

Decarul nemțenilor l-a învins în cele din urmă pe Croitorul cu un șut din jurul punctului cu var și a stabilit scorul final al întâlniri.

După această partidă, Ceahlăul Piatra Neamț este pe locul al 10-lea, cu 6 puncte, în timp ce CS Mioveni este pe 15, cu 4 puncte.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”