Lider de audiență  Peste un milion de telespectatori au urmărit victoria  României  cu Lituania +34 foto
Foto:Imago

Lider de audiență Peste un milion de telespectatori au urmărit victoria României cu Lituania

  • Victoria României , 3-1, cu Lituania, din Liga Națiunilor a înregistrat o audiență medie de 1,6 milioane de telespectatori.
  • În timp ce victoria „tricolorilor” din Kosovo a adunat în fața micilor ecrane o medie de 1,9 milioane de telespectatori.

Victoria naţionalei a adus cifre record în audienţe pentru Prima TV, care a fost lider de piaţă pe toate categoriile de public.

În fiecare minut al meciului, la nivel naţional (All+g), peste 1,6 milioane de telespectatori au privit partida din Ghencea. 

Potrivit datelor Kantar Media, 27.6% din cei care se uitau la televizor în intervalul 21:45-23:40, erau la Prima TV

Peste un milion de români au urmărit meciul România- Lituania

Conform paginademedia.ro la nivel național, Romania - Lituania a pus Prima TV pe prima poziţie în audienţe, cu o medie de 1,6 milioane de telespectatori.

Pe acelaşi interval (21.45 - 23.40), Pro TV, care avea poziţia secundă, era urmărit de 837.000 de telespectatori. 

Al treilea pe podium a fost aseară Antena 1, care era urmărită de 725.000 de persoane. 

În timpul minutului de aur la ora 22:32, în finalul primei reprize, 1,9 milioane de telespectatori urmăreau duelul dintre România și Lituania.

Și la nivel urban postul de televiziunea fost lider absolut, la mare distanță de competitori. Prima TV a inregistrat, potrivit Kantar Media, 10.68% rating și o cotă de piață de 36.2%.

Este de precizat faptul că unul din doi bărbați din România care se aflau în fața micului ecran urmăreau evoluția Naționalei.

Drumul României în Liga Națiunilor continuă la mijlocul lunii noiembrie, când au loc meciurile cu Kosovo și Cipru. Ambele partide, de pe teren propriu, se vor putea vedea ca și până acum la Antena 1 și Prima TV, cele două posturi care au drepturile exclusive pentru meciurile României din Liga Națiunilor și din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

  • 15  noiembrie: România - Kosovo, Antena 1
  • 18 noiembrie: România - Cipru, Prima TV
România - Lituania, în Nations League (meci)
România - Lituania, în Nations League (meci)

Galerie foto (34 imagini)

România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci) România - Lituania, în Nations League (meci)
+34 Fotografii
labels.photo-gallery
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”