Șanse mici pentru Vlad  Este foarte probabil ca  Vlad Stancu  să nu mai ia startul în seriile probei de 1.500m liber
Vlad Stancu

Șanse mici pentru Vlad Este foarte probabil ca Vlad Stancu să nu mai ia startul în seriile probei de 1.500m liber

  • Antrenorul federal al delegației României la Paris, Silviu Anastase, a declarat pentru GOLAZO.ro că românul Vlad Stancu de abia stă pe picioare din cauza Covidului
  • Prestațiile modeste ale lui Pan Zhanle din ultimele zile sunt puse și ele pe seama Covidului

Decizia lui David Popovici de a sta în afara Satului Olimpic, la hotel, a fost una extrem de inspirată. Pe lângă faptul că a evitat aglomerația din metropola pariziană, el a ocolit și epidemia de Covid din Satul Olimpic.

Silviu Anastase, antrenorul federal de natație, a dezvăluit că aventura lui Vlad Stancu la JO Paris 2024 e foarte aproape de se încheia. Asta deși românul mai are o probă de înotat.

Rezultate români la JO - 30 iulie Canotajul e  on fire : 4 calificări din 4 curse! Szocs și Popovici avansează. Locul 7 la gimnastică
Citește și
Rezultate români la JO - 30 iulieCanotajul e on fire: 4 calificări din 4 curse! Szocs și Popovici avansează. Locul 7 la gimnastică
Citește mai mult
Rezultate români la JO - 30 iulie Canotajul e  on fire : 4 calificări din 4 curse! Szocs și Popovici avansează. Locul 7 la gimnastică

„Vlad Stancu și-a revenit cât de cât, e mai bine. E funcțional, acum e în picioare. Sunt șanse foarte mici să concureze la 1.500m liber, pentru că nu mai poate. Pur și simplu. A făcut o formă destul de gravă de Covid. Agresivă.

Și Rebecca Diaconescu a fost testată după semifinala de 200m liber și găsită infectată cu virusul respectiv. A înotat și ea sub posibilități. Probabil că toți avem”.

Pan Zhanle are Covid

Cum s-a întâmplat acest lucru. Regulile draconice din timpul pandemiei s-au relaxat complet, iar unii dintre sportivi au venit infectați la Paris.

Nu au mai existat teste, decât anti-doping, iar virusul a cunoscut o revigorare în „sânul” celor peste 10.000 de atleți aflați acum în capitala franceză. „Nu au mai fost restricții de izolare, așa că te poți deplasa. Iar virusul se răspândește în Satul Olimpic. Am văzut că au început să se poarte măști în zona de antrenament, de încălzire. Și la cazare”

Întrebat de forma în care se află chinezul Zhanle, care a înotat excelent în ștafeta țării sale de 4x100m, stabilind un nou record olimpic, dar apoi a fost de nerecunoscut, Silviu Anastase a spus:

„Pan Zhanle are Covid, cel mai probabil. Știu că e ciudată necalificarea lui în finala de la 200m liber, iar acum de abia a prins semifinala de la 100m liber. Dar nu au mai existat măsuri de protecție în Satul Olimpic, iar asta a afectat foarte mulți sportivi. Și 10% dacă îți ia Covidul din puteri, la acest nivel este decisiv”.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”