Nemulțumiri Nicolescu, după egalul din Giulești: „Oficialii Rapidului,  lipsiți de fair-play ” +19 foto
Rapid - Dinamo / Foto: GOLAZO.ro

NemulțumiriNicolescu, după egalul din Giulești: „Oficialii Rapidului, lipsiți de fair-play

  • Rapid și Dinamo au remizat, duminică, scor 1-1, în Giulești, într-o partidă din etapa a 6-a din Liga 1.
  • Dinamoviștii sunt mulțumiți de rezultat, dar nu și de cum au fost primiți pe terenul rivalei.

Administratorul special al celor de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a fost cel care și-a exprimat nemulțumirea din tabăra „câinilor” după meciul din Giulești.

În opinia sa, gazonul foarte prost a dezavantajat-o mai mult pe Dinamo în acest duel, deoarece echipa lui Zeljko Kopic preferă să construiască din spate, cu mingi scurte, în timp ce rapidiștii utilizează mai des mingile lungi.

Rapid schimbă gazonul  Azi au început lucrările de  înlocuire  a suprafeței de joc din Giulești
Citește și
Rapid schimbă gazonul Azi au început lucrările de înlocuire a suprafeței de joc din Giulești
Citește mai mult
Rapid schimbă gazonul Azi au început lucrările de înlocuire a suprafeței de joc din Giulești

Nicolescu, supărat pe rapidiști: „Lipsiți de fair-play”

Nicolescu este de părere că Dinamo ar fi putut obține toate cele trei puncte, dacă gazonul ar fi fost perfect, iar jucătorii și-ar fi putut face jocul obișnuit.

„A fost un meci cu de toate, dar, din punctul meu de vedere, s-a vorbit prea puțin despre calitatea gazonului. Calitatea gazonului pe noi ne-a afectat. Noi avem un joc mai în viteză pe terenuri bune, ei joacă în viteză doar cu mingi lungi și cred că, cumva, calitatea gazonului a afectat prestația noastră.

Cred că, dacă aveam un gazon mai bun, am fi putut să ne descurcăm mai bine, puneam mai multă presiune, am fi putut să ținem mai mult de minge, cred că posesia ar fi fost net superioară, dar asta e! Gazonul, cumva, ne-a încurcat pe noi.

Rapid - Dinamo.jpg
Rapid - Dinamo.jpg

Galerie foto (19 imagini)

Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg Rapid - Dinamo.jpg
+19 Fotografii
labels.photo-gallery

N-o să comentez arbitrajele, îmi doresc foarte mult ca și Dinamo, cât mai curând, să fie o echipă respectată de către arbitri și, atunci când joacă acasă, să-și primească acei 5%.

Ne doream mai mult, dar, după cum am început a doua repriză, trebuie să ne mulțumim și cu egalul acesta. Important este ca noi să avem o evoluție constant bună ”, a declarat Andrei Nicolescu, conform prosport.ro.

Andrei Nicolescu: „Au aruncat vina pe arbitraj”

În același timp, administratorul special a arătat cu degetul și spre conducătorii adversarei, în special către președintele Viorel Moldovan, care a declarat că penalty-ul transformat de Astrit Selmani a fost acordat prea ușor.

Nici declarațiile oficialilor de la Rapid, de la finalul meciului, nu le consider foarte fair-play, dar asta e. Am văzut că tendința a fost să se arunce vina pe arbitraj, pentru acest rezultat. Mi se pare un pic lipsă de fair-play, dar fiecare apreciază cum crede. Andrei Nicolescu
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5