Deadline  Întâlnire decisivă între  Iordănescu și Burleanu : „Vom avea un răspuns”
Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures

Deadline Întâlnire decisivă între Iordănescu și Burleanu: „Vom avea un răspuns”

  • Soarta echipei naționale a României rămâne una incertă, deoarece Edi Iordănescu (46 de ani) ezită să-și prelungească înțelegerea cu FRF.
  • Totuși, o întâlnire decisivă ar urma să aibă loc săptămâna viitoare între antrenor și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a declarat că toată situația se va lămuri săptămâna viitoare, după ce președintele Federației se va întoarce în țară.

În acest moment, Răzvan Burleanu se află în Germania, la Berlin, acolo unde va asista la finala Euro 2024, dintre Spania și Anglia.

  • Spania - Anglia este programată de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct pe Pro TV, dar și în format liveTEXT pe GOLAZO.ro.

Andrei Vochin: „Edi a spus că va da un răspuns săptămâna viitoare”

Timpul trece cu repeziciune, iar staff-ul echipei naționale ar fi trebuit să înceapă documentarea pentru meciurile din Liga Națiunilor, contra Lituaniei, Ciprului și Kosovo.

Primele meciuri vor avea loc în septembrie, așa că trebuie luată o decizie cât de curând.

„Decizia este a lui Edi Iordănescu. Au mai avut o discuție săptămâna asta. Președintele este la finală în seara asta, iar la întoarcere așteaptă un răspuns ferm de la Edi. Bănuiesc că săptămâna asta.

Iulie trece repede. Meciurile trebuie monitorizate. S-au văzut la Federație. Au discutat direct și Edi Iordănescu i-a spus lui Răzvan Burleanu că îi dă un răspuns săptămâna viitoare.

Probabil marți sau miercuri vom ști răspunsul. E cariera fiecăruia, și-o negociază fiecare cum crede de cuviință. Și-a dorit președintele un anunț înainte de turneul final, apoi am intrat în turneul final...”, a declarat Andrei Vochin, conform fanatik.ro.

Andrei Vochin: „Edi se consumă prea mult”

Din perspectiva lui Andrei Vochin, ezitările lui Edi Iordănescu de a-și continua munca la echipa națională nu au legătură numai cu aspectul financiar, ci și cu alte detalii contractuale.

„Nu știu dacă este vorba numai de bani... Dacă era vorba de bani mergea la Wahda. Sunt mai multe lucruri: un contract pe 4 ani, niște clauze intermediare, deși a văzut că acea clauză intermediară cu Liga Națiunilor n-a fost accesată de Federație.

Președintele a agreat patru ani, cu bornele respective. Eu cred că Edi Iordănescu nu știe... Cred că e posibil să vrea un an sabatic. El se consumă foarte mult”, a completat Andrei Vochin.

„Nu este omor”   Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui  Mario Iorgulescu  la 13 ani de închisoare
Diverse
09:50
„Nu este omor” Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Citește mai mult
„Nu este omor”  Motivarea Instanței care a anulat condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o  piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Stranieri
10:08
Rațiu, fulgerul lui Rayo AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie, pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
Citește mai mult
Rațiu, fulgerul lui Rayo  AS despre internaționalul român: „E o piesă-cheie , pe radarul cluburilor din Premier, Bundesliga și Serie A”
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
Liga Campionilor
09:36
David Raya, eroul serii Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din Liga Campionilor: „Incredibil”
Citește mai mult
David Raya, eroul serii   Dublă paradă istorică în remiza cu Atalanta din  Liga Campionilor : „Incredibil”
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu”  din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Liga Campionilor
19.09
CHAMPIONS LEAGUE S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă
Citește mai mult
CHAMPIONS LEAGUE  S-a terminat etapa #1: Barcelona ia cel mai rapid  „roșu” din istorie și pierde cu Monaco! Brest, prestație memorabilă