„Ce caută în fotbal?!”  Reacție dură după eliminarea lui  Dan Petrescu : „Vor să-l pună la punct? Ar fi periculos”
Cristi Balaj Foto:Imago

„Ce caută în fotbal?!” Reacție dură după eliminarea lui Dan Petrescu: „Vor să-l pună la punct? Ar fi periculos”

  • Cristi Balaj (52 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, a explicat ce s-a întâmplat între Dan Petrescu (56 de ani), arbitrul de rezervă Cătălin Buși și „centralul” Andrei Chivulete, la victoria cu Unirea Slobozia, scor 3-0. 
  • Tehnicianul ardelenilor a fost eliminat în finalul primei reprize, după ce a văzut două „galbene” pentru proteste vehemente la golul anulat al oaspeților.

Antrenorul CFR-ului a privit mare parte din meci, din tribune, după ce a fost eliminat în minutul 42 pentru proteste la adresa arbitrilor.

Cristi Balaj, despre eliminarea lui Dan Petrescu la CFR Cluj - Unirea Slobozia

Președintele ardelenilor crede că arbitrii Cătălin Buși și Andrei Chivulete l-au eliminat prea ușor pe Dan Petrescu.

„Am urmărit faultul (n.r. premergător golului pe care Florin Purece l-a marcat, însă care ulterior a fost anulat pentru un ofsaid), am cerut reluările și consider că trebuia să intervină. Dacă a fost o fază interpretabilă pentru arbitri, trebuie să ia în considerare că un antrenor are trăirile lui. Primul cartonaș galben a fost acordat corect (minutul 41, pentru proteste) pentru că am văzut ce gesturi avea.

După golul a fost anulat pe motiv de ofsaid, am înțeles că Dan Petrescu s-a dus la el și i-a spus că s-a făcut dreptate, pentru că a fost ofsaid. Dacă arbitrul de rezervă are această sensibilitate, nu acceptă asemenea trăiri și a considerat că trebuie să fie eliminat înseamnă că nu are ce să caute la fotbal. Este mult sub nivelul de înțelegere al unor asemenea manifestări”, a spus Balaj, pentru fanatik.ro

„Vor să-l pună la punct?”

De altfel, Balaj a transmis că a stat de vorbă cu arbitrul de rezervă pentru a vedea ce a notat în raport referitor la Petrescu.

„Am discutat cu al patrulea oficial, l-am întrebat ce s-a scris în raport, care a fost motivul pentru care a fost eliminat pentru că am vrut să aud și opinia dânsului. A început discuția spunând în felul următor: «Nu au fost injurii, nu au fost cuvinte care să necesite o sancțiune drastică, dar pentru proteste i-a fost acordat primul și al doilea galben».

La pauză am luat informații de la oamenii care erau în acea zonă, vorbesc despre cei responsabili de ordine și cei de pe bancă. Toți au spus la unison același lucru, ori ești prea sensibil, ori ți s-a adus la cunoștință să pui la punct acest antrenor, iar acest lucru ar fi periculos”, a mai spus Balaj. 

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”