„Nu voi spune nimănui”   Ronaldo  a vorbit despre retragere și despre planurile sale: „Nu-mi imaginez viitorul în acest domeniu”
Cristiano Ronaldo. Foto: Imago

„Nu voi spune nimănui” Ronaldo a vorbit despre retragere și despre planurile sale: „Nu-mi imaginez viitorul în acest domeniu”

  • Cristiano Ronaldo (39 de ani) a anunțat că intenționează să își încheie cariera la Al Nassr și că nu plănuiește să devină antrenor.
  • Portughezul a declarat că retragerea de la echipa națională va fi o decizie spontană.
  • Totuși, Ronaldo este e dornic să contribuie în meciurile viitoare ale Portugaliei în Liga Națiunilor.
Explicații  Care este situația lui  Radu Drăgușin  la Tottenham: „Ni s-au dat niște garanții”
Citește și
Explicații Care este situația lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Ni s-au dat niște garanții”
Citește mai mult
Explicații Care este situația lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Ni s-au dat niște garanții”

Într-un interviu acordat canalului portughez NOW, starul de la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo, a făcut câteva declarații surprinzătoare privind retragerea sa din echipa națională a Portugaliei și viitorul său în fotbal.

Al Nassr, ultima echipă din cariera lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a sosit în Arabia Saudită în 2023 şi intenționează să își încheie cariera la Al Nassr.

„Nu știu dacă mă voi retrage curând, în vreo doi sau trei ani... dar probabil că îmi voi încheia cariera aici, la Al Nassr.

Sunt foarte fericit la acest club și mă simt bine în această țară. Sunt bucuros că joc în Arabia Saudită și vreau să continui”, a spus portughezul, citat de Fabrizio Romano.

Cristiano Ronaldo nu vrea să fie antrenor

Deși a fost antrenat de mari nume precum Alex Ferguson, Jose Mourinho, Zinedine Zidane, Carlo Ancelotti și Ladislau Boloni, starul portughez nu ia în considerare cariera de antrenor.

„În prezent, nu mă gândesc să fiu antrenor al echipei naționale sau al oricărei alte echipe. Nu am avut niciodată acest gând.

Nu îmi imaginez viitorul în acest domeniu. Mă văd făcând chestii în afara fotbalului, dar doar Dumnezeu știe ce va aduce viitorul”, a spus Ronaldo, potrivit goal.com.

292 de meciuri
are Cristiano Ronaldo sub comanda lui Sir Alex Ferguson, în care a marcat 118 goluri, iar cât timp a fost antrenat de Mourinho a marcat 168 de goluri în 164 de meciuri, potrivit transfermarkt.com

Cristiano Ronaldo va părăsi echipa națională „spontan”

Lusitanul a vorbit și despre retragerea de la echipa națională.

„Când voi părăsi echipa națională, nu voi spune nimănui înainte. Va fi o decizie foarte spontană, dar și bine gândită.

În prezent, îmi doresc să pot ajuta echipa națională în meciurile care urmează. Va urma Liga Națiunilor și mi-ar plăcea foarte mult să particip”, a spus starul portughez, potrivit sursei citate.

212 meciuri
a jucat Ronaldo pentru echipa națională a Portugaliei, unde a înscris 130 de goluri și cu care a fost campion european în 2016

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”