„Que mira, bobo?”   Ronaldo l-a imitat pe Messi . Videoul a făcut aproape 3 milioane de vizualizări în nici 24 de ore!

„Que mira, bobo?” Ronaldo l-a imitat pe Messi. Videoul a făcut aproape 3 milioane de vizualizări în nici 24 de ore!

  • Cristiano Ronaldo își ia în serios rolul de YouTuber și postează des pe contul care a bătut recorduri, iar remake-ul lui la celebrul „Que mira, bobo?” al lui Lionel Messi, de la Mondialul din Qatar, a făcut deliciul fanilor.

Cristiano le arată oamenilor momente din viața sa din afara terenului, are invitați, răspunde întrebărilor și arată că are mult umor.

Cristiano Ronaldo l-a imitat pe Messi: „Que mira, bobo?”

Portughezul l-a imitat pe Messi în cel mai recent clip postat pe contul de YouTube, în care apare alături de iubita sa, Georgina. Videoul se numește „7 întrebări pe care am vrut mereu să i le pun Georginei”.

Dintr-un bol plin cu bile în care sunt scrise pe hârtie niște întrebări, Cristiano extrage câte una și i le adresează rând pe rând.

La un moment dat, fotbalistul o întreabă câte bile are, iar ea îi răspunde 4. „Te înșeli”, îi răspunde Cristiano, care râde cu poftă. Replica nu întârzie să apară, iar Georgina îl numește pe superstarul lui Al Nassr „bobo”, un termen spaniol pentru prost.

Profitând de moment, vizibil încântat de ce avea să urmeze, Cristiano a răspuns cu: „La ce te uiți, prostule?”, celebrele cuvinte cu care Messi l-a interpelat pe olandezul Wout Weghorst în timpul unui interviu la cald, după un meci de la CM 2022 din Qatar.

„Que mira, bobo” - replica lui Messi a devenit virală la CM 2022 din Qatar

La Mondialul din Qatar, Argentina a învins dramatic Olanda, la penalty-uri (2-2 după 120 de minute, 4-3 la loviturile de departajare), iar Lionel Messi a surprins la interviul de după partidă.

Messi a avut o reacție neașteptată la adresa unui adversar.

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Haide, pleacă de aici, pleacă de aici”, i-a transmis Messi, extrem de nervos, lui Wout Weghorst.

Argentinianul și-a motivat ieșirea necontrolată precizând că Weghorst nu a avut o atitudine profesionistă în timpul meciului.

„Ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus tot felul de lucruri. Eu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat”, a spus Messi făcând referire la incidentul cu Wout Weghorst.

Intrat pe teren în minutul 78, Wout Weghorst a marcat cele două goluri care i-au permis Olandei să egaleze (2-2) și să trimită partida în prelungiri și la loviturile de departajare.

În cele din urmă, argentinienii s-au impus cu 4-3 la loviturile de departajare.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”