de Neclintit  David Popovici, despre dificultățiile întâmpinate: „M-am  culcat târziu . Am avut masaj, masă, test antidoping”
David Popovici. Foto: Imago

de Neclintit David Popovici, despre dificultățiile întâmpinate: „M-am culcat târziu. Am avut masaj, masă, test antidoping”

în finală! David Popovici luptă miercuri seară pentru  o medalie  la 100m liber: „Încă nu am terminat ce aveam de făcut aici”
Citește și
în finală!David Popovici luptă miercuri seară pentru o medalie la 100m liber: „Încă nu am terminat ce aveam de făcut aici”
Citește mai mult
în finală! David Popovici luptă miercuri seară pentru  o medalie la 100m liber: „Încă nu am terminat ce aveam de făcut aici”

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a terminat pe locul secund în seria sa și al cincilea per total în semifinale, cu un timp de 47.66 secunde.

Într-o declarație dată imediat după cursa din semifinale, Popovici s-a arătat mulțumit de prestația sa și a promis că va da tot ce are mai bun în finală:

„Sunt foarte ok. Cel mai important lucru pe care îl aveam de făcut era să mă calific.

După seara de ieri, am adormit destul de greu; oricum, m-am culcat târziu pentru că am avut tot felul de chestii de făcut. Masaj, masa pe care am luat-o târziu, test antidoping”, a spus tânărul înotător, potrivit fanatik.ro.

M-am odihnit. Și o să mă odihnesc și în noaptea asta, iar mâine e ultima cursă de la concursul ăsta. O să dau tot ce am mai bun și tocmai de-asta nu o să fiu dezamăgit dacă nu va ieși cum e în capul meu David Popovici

Dificultăți după proba de 200 de metri de la Jocurile Olimpice

Popovici a vorbit și despre dificultățile întâmpinate după performanța din proba de 200 de metri, care s-a disputat de la ora 21:40.

„Ieri am avut trac. A fost o finală foarte încordată. Eram extrem de agitați și blocați în căpățânile noastre. Se vede pe fețele lor, pe fața mea.

Nu suntem invincibili. Mulțumesc, mă duc să mă refac”, a spus sportivul, conform sursei citate anterior.

Sportivii calificați în finală la proba de 100 metri:

Kyle Chalmers a câștigat semifinala #1 cu timpul de 47.58. Pan Zhanle, unul dintre favoriții probei, a obținut cel mai bun timp la general, 47.21.

  • 1. Zhanle (China) – 47.21
  • 2. Chalmers (Australia) – 47.58
  • 3. Nemeth (Ungaria) – 47.61
  • 4. Grousset (Franța) – 47.63
  • 5. Popovici (România) – 47.66
  • 6. Alexy (SUA) – 47.68
  • 7. Guiliano (Italia) – 47.72
  • 8. Salchow (Germania) – 47.94
Gol Rațiu  „Sonic”,  prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Stranieri
00:31
Gol Rațiu„Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Citește mai mult
Gol Rațiu „Sonic”, prima reușită în La Liga pentru Rayo Vallecano! Explicația gestului haios făcut după reușită
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu,  trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Liga 1
00:45
Șumudică și-a criticat jucătoriiNu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
Citește mai mult
Șumudică și-a criticat jucătorii „ Nu trebuie să te învăț eu, trebuie să simți! Nu pot să strig mereu ce să faci”
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul  Rapid - U Cluj  » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Liga 1
16.09
VIDEO CU FAZAMomentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
Citește mai mult
VIDEO CU FAZA Momentul care a închis derby-ul Rapid - U Cluj » Eroarea lui Braun + penalty-ul transformat cu sânge rece de Nistor
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”