Mbappe Luis de La Fuente, înaintea semifinalei cu  Franța : „Și la 50% face cât 100% dintr-un alt jucător”
Luis de la Fuente, selecționerul Spaniei Foto: Imago

MbappeLuis de La Fuente, înaintea semifinalei cu Franța: „Și la 50% face cât 100% dintr-un alt jucător”

  • Luis de la Fuente (63 de ani), selecționerul Spaniei a avut doar cuvinte de laudă pentru Kylian Mbappe (25 de ani), vedeta Franței, înainte de meciul direct.
  • Spania și Franța se întâlnesc, marți, de la ora 22.00, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

SPANIA - FRANȚA. Luis de la Fuente, laude pentru Mbappe

„Franța are jucători imprevizibili, nu știi niciodată de unde vor apărea, dar ce este sigur este că nu vor dispărea. Un Mbappe la 50% din potențial valorează cât 100% dintr-un alt jucător.

Este un geniu, un jucător de talie mondială, la fel ca și alți jucători din naționala Franței. Am încredere în capacitatea echipei de a-l contracara”, a spus De la Fuente.

Tehnicianul spaniol crede că meciul de marți va fi foarte echilibrat și este convins că diferența se va face la miciile detalii.

„Așa cum am zis și înaintea partidei cu Germania, și meciul contra Franței ar fi putut fi o finală. Va fi un meci foarte echilibrat, între două mari echipe. Totul se va rezuma la mici detalii. Va trebui să rămânem dedicați jocului și valorilor noastre”, a precizat De la Fuente.

„Nu sunt aici să judec jocul Franței”

Luis de la Fuente a lăsat de înțeles că echipa sa joacă un fotbal mult mai estetic decât reprezentativa pregătită de Didier Deschamps.

„Filosofia noastră de joc este probabil mai apropiată de spectacol, suntem o echipă plăcut de urmărit, asta e adevărat. Dar contează să câștigi, mai ales într-o astfel de fază a competiției. Vrem să practicăm un fotbal bun, dar în mod special eficient, pentru că rezultatul va fi analizat la final”, a subliniat De la Fuente.

Nu sunt aici să judec, sunt aici să vorbesc despre potențialul echipei și cred că acesta este unul uriaș, cu jucători de clasă mondială. Ei joacă foarte bine ca o echipă. Îmi place să mă uit la fotbal, în special la o echipă mare ca Franța Luis de la Fuente, despre cât de estetic este jocul Franței comparativ cu al Spaniei
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”