Atenție, FCSB: PAOK are superportar! Kotarski a apărat un penalty la ultimul meci. „ Extraordinar ”, a spus Răzvan Lucescu
Kotarski are contract cu PAOK până pe 30 iunie 2028 Foto: Imago

Atenție, FCSB: PAOK are superportar!Kotarski a apărat un penalty la ultimul meci. „Extraordinar”, a spus Răzvan Lucescu

  • Dominik Kotarski, 24 de ani, a fost decisiv la titlul lui PAOK. A ajutat campioana să câștige și sâmbătă, la 4-1 cu Volos. 
  • După penaltyul blocat de Kotarski în startul meciului, Răzvan Lucescu a declarat: „Când avem nevoie de el, e acolo. Cel mai bun portar din Grecia”. 
  • FCSB va trebui să găsească soluții pentru a-l învinge pe tânărul goalkeeper croat pe 3 octombrie, la Salonic, în Europa League.

Răzvan Lucescu a cucerit al doilea titlu cu PAOK în sezonul trecut nu numai datorită lui sau datorită atacului ori apărării. Campioana Greciei are și un superportar. Dominik Kotarski. 

Record pe Wembley   Daniel Dubois l-a făcut KO pe Anthony Joshua , în fața a 98.128 de spectatori. AJ, sfătuit să se retragă
Citește și
Record pe Wembley Daniel Dubois l-a făcut KO pe Anthony Joshua, în fața a 98.128 de spectatori. AJ, sfătuit să se retragă
Citește mai mult
Record pe Wembley Daniel Dubois l-a făcut KO pe Anthony Joshua , în fața a 98.128 de spectatori. AJ, sfătuit să se retragă

FCSB va trebui să țină cont și de tânărul goalkeeper croat, 24 de ani, pe 3 octombrie, când va juca în infernul de pe „Toumba”, în Europa League. 

Transferat cu numai două milioane de euro în vara lui 2022, de la Gorica, Kotarski a fost esențial în 2023-2024 la triumful în campionat. 

5 milioane de euro
valorează Dominik Kotarski, potrivit site-ului Transfermarkt

Penalty-ul apărat de Kotarski: a ghicit planul adversarului

Răzvan Lucescu nu a vorbit prea mult despre el, dar a făcut-o în acest weekend, după o altă prestație foarte bună a numărului 42, la 4-1 în deplasarea cu Volos. 

În minutul 3, când de-abia începuse jocul, la 0-0, adversarii au avut penalty. Kotarski i-a ghicit însă intenția lui Altman, a plonjat excelent și a respins mingea atacantului israelian. 

Răzvan Lucescu: „Avem cel mai bun portar. Kotarski”

Antrenorul a apreciat evoluția lui Kotarski. „Avem cel mai bun portar din Grecia”, a declarat Lucescu la conferința de presă. 

„De multe ori evit să comentez jocul individual al băieților mei. Totuși, Kotarski inspiră încredere, echipa simte că se bazează pe el”. 

Nu sunt mereu multe faze în care poarta noastră e pusă în pericol. Când avem nevoie de Kotarski, e acolo și e extraordinar. Momentul decisiv, care ne-a ajutat, a fost penaltyul lui Kotarski. Portarul ne-a salvat startul Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK

Răzvan Lucescu: „Nu mă așteptam ca echipa mea să facă atât de multe greșeli”

Chiar și după 4-1 în deplasare, rezultat care propulsează PAOK pe primul loc, tehnicianul nu era satisfăcut. Nici de concentrarea jucătorilor în primele minute, nici de faptul că ratează prea mult, nici de arbitru. 

„Nu mă așteptam ca echipa mea să facă atât de multe greșeli la început. Înaintea meciului, mă gândeam cum vom câștiga și care e reacția corectă. Dar modul cum am pornit partida îmi arată că nu am intrat pe teren cu maximă concentrare”, a declarat Lucescu. 

Răzvan Lucescu: „E al doilea aspect negativ”

Altceva ce l-a deranjat la PAOK: „Creăm numeroase ocazii de-a lungul unui meci, însă nu înscriem câte goluri am putea. E al doilea aspect negativ al acestei întâlniri cu Volos”. 

Și arbitrul? Întrebat dacă e de acord cu lovitura de pedeapsă dictată de „centralul” Tsagarakis împotriva lui PAOK, Răzvan a răspuns scurt: „Pentru mine, nu a fost penalty”. 

Dacă spui că debuturile lui Colley și Bakayoko au fost bune, sunt de acord cu tine. Dacă spui că n-au fost bune, îți zic că n-ai înțeles jocul Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, reacție la adresa unui jurnalist grec
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras  să publice  discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Liga 1
22.09
MM, vulcan anti-ARBITRI Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește mai mult
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut  teribil ”
Campionate
22.09
Ter Stegen s-a rupt! Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil
Citește mai mult
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil ”
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce  s-au făcut de râs  cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Campionate
22.09
„Attack Fener” Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Citește mai mult
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de  Alibec
Liga 1
22.09
Peste capul lui Hagi Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec
Citește mai mult
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec