Record pe Wembley   Daniel Dubois l-a făcut KO pe Anthony Joshua , în fața a 98.128 de spectatori. AJ, sfătuit să se retragă
Daniel Dubois l-a învins pe Anthony Joshua (foto: Imago)

Record pe Wembley Daniel Dubois l-a făcut KO pe Anthony Joshua, în fața a 98.128 de spectatori. AJ, sfătuit să se retragă

  • Pe un Wembley arhiplin, cu 98.128 de fani în tribune, record de asistență la box în Marea Britanie, Daniel Dubois (27 de ani) l-a făcut KO pe Anthony Joshua (34 de ani) și și-a păstrat titlul mondial IBF la categoria grea.
Doar 0,88% cu peste 50 de meciuri Un studiu CIES arată care e situația în fotbal după ce  jucătorii au amenințat cu greva
Citește și
Doar 0,88% cu peste 50 de meciuriUn studiu CIES arată care e situația în fotbal după ce jucătorii au amenințat cu greva
Citește mai mult
Doar 0,88% cu peste 50 de meciuri Un studiu CIES arată care e situația în fotbal după ce  jucătorii au amenințat cu greva

La debutul pe celebrul stadion Wembley, Dubois a avut o seară perfectă. L-a zdrobit pe Joshua, care era favoritul bookmakerilor.

A fost o înfrângere devastatoare pentru Joshua, care a fost dominat de Dubois pe tot parcursul meciului.

Anthony Joshua, făcut KO de Daniel Dubois pe Wembley, în fața a 98.128 de spectatori

foto: X/@DakshGuptaCEO foto: X/@DakshGuptaCEO
foto: X/@DakshGuptaCEO

Joshua a fost pus de 3 ori la podea, dar s-a ridicat și a continuat. În runda a cincea, însă, o dreaptă puternică trimisă de Dubois l-a lăsat pe Joshua cu fața în jos, pe marginea ringului.

Deși Anthony a încercat să se ridice și să continue, arbitrul a luat decizia de a pune capăt luptei și a spulberat speranțele boxerului de a deveni pentru a treia oară campion mondial.

Anthony Joshua, fair-play: „Felicitări adversarului meu și echipei sale”

În ciuda înfrângerii dureroase, Joshua a găsit puterea de a-l felicita pe oponentul său: „Bine jucat”, i-a transmis acesta lui Dubois la scurt timp după meci.

„Felicitări adversarului meu și echipei sale! Sunt supărat acum, dar îmi voi păstra calmul, voi fi respectuos și voi da tot creditul adversarului meu. Întotdeauna am spus că sunt un luptător, voi continua să lupt.

Sunt sincer, am avut un adversar foarte bun, rapid și am făcut multe greșeli”, a spus Joshua, conform ladbible.com

Tyson Fury îl laudă pe Daniel Dubois: „Fantastic!”

Tyson Fury l-a lăudat pe Daniel Dubois pentru prestația sa în fața lui Anthony Joshua

„Dubois a făcut o treabă fantastică. A făcut o treabă foarte bună. Toată lumea îl vedea cu șansa a doua, a venit aici și a arătat cine e.

E categoria grea, se întâmplă să mai și pierzi, ești la un pumn distanță de a fi zdrobit. Mi s-ar fi putut întâmpla și mie, asta este”, a spus Fury.

Anthony Joshua, sfătuit să se retragă

Antrenorul de box Shane McGuigan l-a îndemnat pe Anthony Joshua să nu mai boxeze, după înfrângerea în fața lui Dubois.

„Ce urmează pentru Anthony Joshua de aici încolo? S-a reinventat de câteva ori, dar nu a fost niciodată făcut knock-out așa.

Acesta trebuie să fie sfârșitul pentru el, pentru că nu a fost niciodată făcut KO așa”, a spus McGuigan, conform mirror.co.uk.

Înaintea întâlnirii direct, ambii boxeri aveau un număr impresionant de knockout-uri. Dubois, 20 de KO-uri în 21 de victorii, Joshua la 25 de KO-uri în 28 de victorii.

Atmosfera a fost una electrizantă pe grandioasa arenă din Londra. În deschiderea luptei, Liam Gallagher, membrul trupei Oasis, a susținut un recital.

MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras  să publice  discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Liga 1
22.09
MM, vulcan anti-ARBITRI Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Citește mai mult
MM, vulcan anti-ARBITRI  Mihai Stoica îi cere lui Vassaras să publice discuțiile: „Costreie a zis că la Șut e doar o contră!”
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut  teribil ”
Campionate
22.09
Ter Stegen s-a rupt! Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil
Citește mai mult
Ter Stegen s-a rupt!  Accidentare gravă pentru portarul Barcelonei: „Absolut teribil ”
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce  s-au făcut de râs  cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Campionate
22.09
„Attack Fener” Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Citește mai mult
„Attack Fener”  Ultrașii lui Fenerbahce s-au făcut de râs cu scenografia, la derby-ul cu Galatasaray + Mourinho, ironizat: „Plângăciosul”
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de  Alibec
Liga 1
22.09
Peste capul lui Hagi Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec
Citește mai mult
Peste capul lui Hagi  Antrenorul Farului nu a înțeles gestul făcut de Alibec