Hotărât Edi Iordănescu, înainte de partida cu Olanda: „Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți  la muncă ” +17 foto
Selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj puternic de recunoștință

HotărâtEdi Iordănescu, înainte de partida cu Olanda: „Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă

  • România - Slovacia 1-1. „Tricolorii” au câștigat Grupa E la Euro 2024 și au trecut de grupe pentru prima dată după 24 de ani.
  • Selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj puternic de recunoștință pentru jucători și fani, în care a subliniat că echipa se întoarce la muncă pentru partida din optimi.
  • Naționala României va înfrunta Olanda, marți, 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen, liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Pro TV.

România a obținut o performanță remarcabilă la EURO 2024, a câștigat Grupa E și s-a calificat într-o fază eliminatorie a unui turneu final pentru prima dată după 24 de ani.

Meciul România - Slovacia, încheiat cu scorul de 1-1, a asigurat locul naționalei României în optimile EURO 2024.

SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi  decalat  în cazul în care România va merge în sferturi
Citește și
SE AMÂNĂ LIGA 1?GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi
Citește mai mult
SE AMÂNĂ LIGA 1? GOLAZO.ro a întrebat LPF dacă startul campionatului va fi decalat în cazul în care România va merge în sferturi

Mesajul lui Edi Iordănescu după meciul România - Slovenia

Tricolorii nu doar că s-au calificat în optimile de finală, dar au atras suporterii de partea lor.

  • România a reușit să se califice la EURO 2024 de pe primul loc într-o grupă cu Elveția, Israel, Belarus, Kosovo și Andorra
  • Tricolorii au câștigat și o altă grupă în care lumea nu se arăta încrezătoare, cea de la EURO. Naționala s-a clasat în fața Belgiei, Slovaciei și Ucrainei.

La o zi după această performanță istorică, selecționerul naționalei, Edi Iordănescu, a transmis un mesaj puternic de unitate și recunoștință către suporteri și jucători.

„De foarte multă vreme românii n-au mai fost uniți într-o asemenea măsură de o stare de bucurie ca acum. Iar faptul că echipa națională a reușit acest lucru înseamnă cea mai prețioasă răsplată pentru noi și obligația de a continua cel puțin la fel pe drumul nostru, împreună!

alt-text
alt-text

Galerie foto (17 imagini)

+17 Fotografii
labels.photo-gallery

N-am crezut vreodată că voi ajunge în ziua în care să trăiesc bucuria unei performanțe mai mult în sufletul suporterilor decât în sufletul meu. Acum este pentru prima oară iar sentimentul e copleșitor.

Așa cum eu și jucătorii suntem mândri și vom rămâne mândri totdeauna de românii care ne susțin, devenind un exemplu inegalabil la EURO 2024, eu și românii trebuie să fim mândri de jucătorii noștri. Și suntem! Cuvintele sunt prea puține pentru felicitările și recunoștința mea față de efortul și sacrificiile lor.”, a spus selecționerul despre emoțiile pe care le are, dar și despre susținerea suporterilor, potrivit FRF.

11 meciuri
a rămas România neînvinsă în meciurile oficiale, până la partida cu Belgia, încheiată 2-0 pentru belgieni

„Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă!”

Selecționerul Edi Iordănescu a subliniat importanța principiilor și valorilor fundamentale care au ghidat drumul lor spre această realizare, iar principiul pe care l-a numit a fost „munca”.

Iordănescu recunoaște provocările întâlnirii cu Olanda în optimi și afirmă că echipa națională va depune toate eforturile pentru a avansa în sferturile de finală.

Ne-au ajutat să ajungem aici principiile și valorile noastre, așadar de azi trebuie să revenim la ele! Ne-am bucurat o seară, ne întoarcem smeriți la muncă! Pentru că ne așteaptă un duel fantastic de greu. O știm toți. Dar la fel de bine știm toți că un lucru îl facem mereu: dăm totul! Edward Iordănescu

„Doar așa copiii României de azi și de mâine vor păstra acest model și vor crește cu iubire de țară, prin disciplina muncii și în credința că nimeni nu poate pune limite pe drumul lor. Ca să primești tot trebuie, înainte de orice, să dai tot!” a completat Edi Iordănescu.

România se pregătește pentru optimile EURO 2024 împotriva Olandei

România va juca împotriva Olandei în optimile Euro 2024, după ce Portugalia a pierdut surprinzător cu Georgia.

Olanda, deși a avut un parcurs dezamăgitor în grupe, s-a calificat mai departe și va fi adversarul „tricolorilor” în meciul programat marți, 2 iulie, la Munchen, de la ora 19:00.

LIVE   România - Olanda.  Deschidere de scor la Munchen
Nationala
16:49
LIVE România - Olanda. Deschidere de scor la Munchen
Citește mai mult
LIVE România - Olanda. Deschidere de scor la Munchen
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
CR7, între Agonie și extaz Portugalia - Slovenia 0-0, 3-0 d. pen. Lusitanii se califică în „sferturi”, unde vor întâlni  Franța
EURO 2024
01.07
CR7, între Agonie și extazPortugalia - Slovenia 0-0, 3-0 d. pen. Lusitanii se califică în „sferturi”, unde vor întâlni Franța
Citește mai mult
CR7, între Agonie și extaz Portugalia - Slovenia 0-0, 3-0 d. pen. Lusitanii se califică în „sferturi”, unde vor întâlni Franța
„prostUL NAIBII!”  De Bruyne  a jignit  un jurnalist + a vorbit despre retragerea din națională
EURO 2024
01.07
„prostUL NAIBII!” De Bruyne a jignit un jurnalist + a vorbit despre retragerea din națională
Citește mai mult
„prostUL NAIBII!” De Bruyne a jignit un jurnalist + a vorbit despre retragerea din națională