„Vom da totul”   Elias Charalambous a anunțat  obiectivul  lui FCSB înaintea duelului cu CFR Cluj: „O luăm pas cu pas”
Elias Charalambous/Foto: GOLAZO.ro

„Vom da totul” Elias Charalambous a anunțat obiectivul lui FCSB înaintea duelului cu CFR Cluj: „O luăm pas cu pas”

  • Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.
  • Partida dintre CFR Cluj și FCSB se vede duminică, 15 septembrie, în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, cu începere de la ora 21:00.

Înaintea acestei partide roș-albaștrii au obținut doar două victorii în cele 7 partide disputate în acest sezon, ambele pe teren propriu, 3-2, cu Farul Constanța, respectiv 2-0, cu UTA Arad.

Elias Charalambous: „Împotriva CFR-ului e mereu un joc dur”

Antrenorul cipriot al lui FCSB a transmis că se așteaptă la un joc dur, dar spune că important e ca elevii săi să obțină toate cele trei puncte.

„Împotriva CFR-ului e mereu un joc dur. Suntem pregătiți după aceste două săptămâni. Singurul nostru obiectiv e să mergem acolo și să plecăm cu cele trei puncte.

Cred că sunt multe alte echipe, plus CFR, care se vor lupta la titlu. E prea devreme. Mai sunt multe meciuri.

Meciul trecut, cu UTA, aveam nevoie de cele trei puncte ca să reîncepem să câştigăm în campionat. Campionatul este un maraton, nu e un sprint. Europa e un sprint. Mai e mult, avem nevoie de puncte. Titlul este obiectivul nostru şi anul acesta. Vom da totul pentru cele trei puncte.

Trebuie să ne adaptăm şi să găsim o modalitate de a gestiona lucrurile, de a juca la 3-4 zile. Din punctul meu de vedere, e ceva ce îmi place mult, și jucătorilor la fel, să joace fotbal.

Prioritatea e să câştigăm cu CFR Cluj. Prioritatea e mereu meciul următor. Nu ne gândim prea departe, nu avem motive. Cel mai important e meciul cu CFR Cluj şi după o luăm pas cu pas. Aşa văd eu lucrurile şi asta e realitatea” a declarat Elias Charalambous.

Elias Charalambous: „Bîrligea este aici să ne ajute”

Transferat recent de FCSB, de la CFR Cluj în schimbul sumei de 2.000.000 de euro, Daniel Bîrligea nu va avea drept de joc împotriva fostei sale, potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi.

Charalambous este de părere că atacantul în vârstă de 24 îl poate ajuta cu sfaturi despre jocul foștilor coechipieri.

În afara de Bîrligea, antrenorul cipriot al campioanei nu îi va avea la dispoziție pe Kiki, Lixandru și Edjouma:

Bîrligea este aici ca să ne ajute, îi cunoaște bine”.

Totodată, Charambous a anunțat că și starea lui Chiricheș este una incertă:

Chiri a simțit ceva, vom vedea după ce vorbește cu doctorul”.

Înaintea duelului cu CFR Cluj, FCSB se află pe locul 11, cu 8 puncte.

A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Campionate
12:11
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Citește mai mult
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Campionate
11:34
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Citește mai mult
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid