Virtus - FCSB va fi la TV  Primul meci pe care campioana îl va juca în  Champions League  va avea loc marți, la ora 22:00
Alex Băluță FOTO facebook.com/FCSBOfficial

Virtus - FCSB va fi la TV Primul meci pe care campioana îl va juca în Champions League va avea loc marți, la ora 22:00

  • Două posturi TV vor transmite meciul VIRTUS - FCSB în direct: Prima Sport și Digi Sport
  • Cele două televiziuni au achiziționat și noul pachet al tuturor competițiilor europene între 2024 și 2027: Champions League, Europa și Conference League

România a jucat în optimile de finală ale Campionatului European marți seară, iar la o săptămână distanță va debuta, prin intermediul unei echipe de club, în preliminariile cupelor europene, ediția 2024-2025.

GIGI A CEDAT  Becali ordonase ca FCSB să joace fără jucător U21 în Supercupă, dar  s-a răzgândit  la rugămintea suporterilor 
Citește și
GIGI A CEDAT Becali ordonase ca FCSB să joace fără jucător U21 în Supercupă, dar s-a răzgândit la rugămintea suporterilor
Citește mai mult
GIGI A CEDAT Becali ordonase ca FCSB să joace fără jucător U21 în Supercupă, dar s-a răzgândit la rugămintea suporterilor 

FCSB va începe aventura în preliminariile Champions League împotriva unui adversar la îndemână, Virtus, campioana din San Marino, echipa cu cel mai slab coeficient dintre cele care au fost în urne la tragerea la sorți.

Duel Piovaccari - FCSB

Primul meci va avea loc în San Marino și două posturi de televiziune din România îl vor transmite în direct. E vorba despre Prima Sport și Digi Sport.

Partida se va juca marți, pe 9 iulie, cu începere de la ora 22:00. Returul va fi o săptămână mai târziu, la București, în Ghencea.

Dacă va trece de Virtus, care tocmai l-a transferat pe Piovaccari (39 de ani), fostul atacant al FCSB-ului de acum 12 ani, echipa antrenată de Charalambous și Pintilii se va duela în turul 2 cu Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului, formație care a jucat primăvară europeană în ultimul sezon.

1,12
e cota pe care FCSB o are, la casa de pariuri Superbet, pentru a câștiga meciul de marți, cu Virtus, din deplasare

Două duble câștigate în Ligă garantează grupele Conference

Partida tur cu Maccabi va avea loc pe stadionul Steaua, pe 23 sau 24 iulie, în vreme ce returul nu se va disputa în Israel, din cauza războiului din Gaza, ci va fi găzduit de Budapesta, mai precis de arena lui Honved și se va juca pe 31 iulie. 

Pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, FCSB va fi nevoită să câștige 4 duble în UCL. Dacă însă va trece de Virtus, dar și de Maccabi Tel Aviv, atunci va fi sigură cel puțin de prezența în grupele Conference League, a treia competiție intercluburi. 

11 ani
au trecut de când România n-a mai avut echipă în grupele Champions League: chiar pe FCSB, în 2013, care a eliminat-o în play-off pe Legia Varșovia

Televiziunile care vor transmise în direct Virtus - FCSB, Prima Sport și Digi Sport, sunt și cele care au cumpărat drepturile TV pentru cele 3 întreceri intercluburi de pe continent.

Champions League (începând cu faza play-off-ului), Europa League și Conference League vor fi integral pe cele două televiziuni cel puțin până în vara lui 2027.

„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria,  jigniri xenofobe  la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Alte sporturi
04.10
„Urâm România!” Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
Citește mai mult
„Urâm România!”  Sportivă din Ungaria, jigniri xenofobe la adresa arbitrului român. Ce sancțiune a primit
MM îl apără pe Olaru  „E  jucătorul #1  din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Europa League
04.10
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
Citește mai mult
MM îl apără pe Olaru „E jucătorul #1 din cariera mea de peste 30 de ani! Doar la Neșu am mai văzut asta”
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și  n-a mai putut să doarmă !”
Europa League
04.10
FCSB îi provoacă insomniiPatronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă!”
Citește mai mult
FCSB îi provoacă insomnii Patronul din Liga 1, înmărmurit după victoria cu PAOK: „A văzut scorul și n-a mai putut să doarmă !”
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu  a anunțat convocările  pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Nationala
04.10
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
Citește mai mult
BÎRLIGEA, OUT DE LA NAȚIONALĂ   Mircea Lucescu a anunțat convocările pentru „dubla” cu Cipru și Lituania
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB,  neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Europa League
04.10
„Nu vizionez!” Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică: „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Citește mai mult
„Nu vizionez!”  Duelul PAOK - FCSB, neinteresant pentru Șumudică : „Pregăteam meciul cu Botoșani”
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un  golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Nationala
04.10
Diaspora, izvorul RomânieiMircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac, cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Citește mai mult
Diaspora, izvorul României Mircea Lucescu aduce la națională un golgeter austriac , cu părinți români: „Și Dan Șucu s-a interesat de el”
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce  bonus  primește fiecare jucător
Europa League
04.10
Premieră la FCSBPrimă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
Citește mai mult
Premieră la FCSB Primă după victoria cu PAOK: ce bonus primește fiecare jucător
„Mi-e jenă doar să înot”   David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu  aceeași șansă ” 
Înot
04.10
„Mi-e jenă doar să înot” David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă
Citește mai mult
„Mi-e jenă doar să înot”  David Popovici despre impactul pe care vrea să-l aibă în societate: „Nu toți se nasc cu aceeași șansă ”