„FCSB e Steaua”  Piovaccari,  bezele  către echipa lui Becali: „Abia aștept!”
Federico Piovaccari (sursă foto: imago)

„FCSB e Steaua” Piovaccari, bezele către echipa lui Becali: „Abia aștept!”

  • Federico Piovaccari, fost jucător la echipa lui Becali, se înscrie în grupul celor care cred că FCSB este adevărata Steaua București
  • Virtus San Marino-FCSB este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la DigiSport și Prima Sport, marți, 9 iunie, de la 22:00

Federico Piovaccari (39 ani) va fi adversarul campioanei FCSB în dubla din primul tur preliminar din UEFA Champions League.

Cod roșu  FCSB joacă în San Marino fără  Ștefănescu și Chiricheș
Citește și
Cod roșu FCSB joacă în San Marino fără Ștefănescu și Chiricheș
Citește mai mult
Cod roșu FCSB joacă în San Marino fără Ștefănescu și Chiricheș

Piovaccari - FCSB, revedere după 10 de ani

Federico Piovaccari a vorbit despre duelul cu echipa la care a jucat 25 de meciuri în sezonul 2013-2014. Atacantul italian a marcat 10 goluri pentru echipa roș-albastră.

„Mă bucur că am această oportunitate, abia aştept să mă întorc în România, la Bucureşti, să joc împotriva fostei mele echipe.

Acum se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua! Pot juca, mă simt bine din punct de vedere fizic. Voi demonstra asta pe teren.

Pentru mine, să mă întorc şi să joc la Bucureşti reprezintă o mare emoţie. Cu siguranţă va fi o sărbătoare frumoasă. Am avut plăcerea să joc la Steaua în urmă cu 10 ani.

Este o emoţie puternică să o întâlnesc din postura de adversar. Abia aştept să îmi revăd prietenii şi coechipierii cu care am jucat. Sper că fanii îşi vor aduce aminte de mine”, a declarat Piovaccari pentru as.ro.

Piovaccari: „FCSB e favorită, dar se poate întâmpla orice”

„Federico Piovaccari recunoaște că FCSB este favorită în dubla din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, însă spune că va face totul pentru a împiedica fosta echipă în lupta pentru calificare.

Trebuie să fim realişti. Eu mă antrenez de o săptămână cu noua mea echipă. Campionatul din San Marino este la un nivel mai slab decât cel din România.

Va fi dificil, dar vom încerca să dăm totul. În fotbal nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, dar FCSB este favorită.

Eu, ca de obicei, voi da totul pe teren. Joc pentru Virtus şi voi încerca să o fac cât mai bine”, a spus Piovaccari pentru sursa citată.

23
este numărul echipelor pentru care a evoluat Federico Piovaccari

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”