„Nicio șansă”   Arlauskis , înaintea meciului din Liga Națiunilor: „Nu văd un mare minus că a plecat Iordănescu”
Giedrius Arlauskis/Foto:sporpictures.eu

„Nicio șansă” Arlauskis, înaintea meciului din Liga Națiunilor: „Nu văd un mare minus că a plecat Iordănescu”

  • Lituanianul Giedrius Arlauskis (36 de ani), fost portar în Liga 1, a analizat situația echipei naționale a României înaintea meciului cu Lituania, din Liga Națiunilor.
  • Partida dintre România și Lituania se vede în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Prima TV, luni, 9 septembrie, cu începere de la ora 21:45

Fost portar la FCSB și CFR Cluj, Arlauskis este de părere că decizia FRF de a-l numi selecționer pe Mircea Lucescu a fost una corectă, ținând cont de experiența uriașă pe care o are acesta.

„Să lase deoparte rivalitatea”  Lucescu i-a motivat pe jucători cu  citate din Napoleon  + mesaj pentru fani
Citește și
„Să lase deoparte rivalitatea” Lucescu i-a motivat pe jucători cu citate din Napoleon + mesaj pentru fani
Citește mai mult
„Să lase deoparte rivalitatea”  Lucescu i-a motivat pe jucători cu citate din Napoleon + mesaj pentru fani

România - Lituania. Giedrius Arlauskis: „Nu văd un mare minus că a plecat Edi Iordănescu

Goalkeeperul este de părere că plecarea lui Edi Iordănescu nu va afecta echipa națională. Totodată, Arlauskis a transmis că și alte echipe s-au descurcat după plecarea lui Iordănescu Jr.

Cu Mircea Lucescu n-aveţi cum să mergeţi în jos. Lucescu nu poate să aducă decât un plus pentru naţionala României, cu experienţa sa. Aşa că nu văd un mare minus că a plecat Edi Iordănescu.

Ca o glumă, Edi a plecat de la mai multe echipe şi s-au descurcat şi fără Edi”, a spus Arlauskis, potrivit orangesport.ro.

La ce fotbal avem și la ce fotbal joacă România, dacă intră serios, atunci Lituania nu are nicio șansă contra României. Chiar așa este! Diferența e foarte mare. Noi am avut niște momente mai bune, dar echipa naționala a Lituaniei intră cu mentalitatea de a nu lua prea multe goluri Giedrius Arlauskis, la Fotbal Club de la Digi Sport
23 de meciuri
are Arlauskis pentru naționala Lituaniei în perioada 2008-2015

România - Lituania. Liviu Antal: „Sunt sigur că vom câștiga”

Revenit în vara anului 2023 la Zalgiris (campionatul Lituaniei), unde e golgeter, după experiența la CS Mioveni, Liviu Antal este sigur că „tricolorii” vor obține toate cele 3 puncte în duelul de luni.

„Lituania e conștientă că România este favorită. Chiar dacă a pierdut meciul cu Cipru, jocul a fost echilibrat. Lituania a jucat mai bine, merita cel puțin un egal.

La București vor încerca să compenseze diferența de valoare printr-o atitudine și determinare foarte bune și printr-o tactică prin care să acopere foarte bine terenul.

Selecționerul Jankauskas lucrează foarte mult tactic și încearcă să-i așeze bine în teren pe jucători. Cu toate astea sunt sigur că vom câștiga”, a declarat Liviu Antal la fanatik.ro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5