„Să lase deoparte rivalitatea”  Lucescu i-a motivat pe jucători cu  citate din Napoleon  + mesaj pentru fani +51 foto
Bucuria tricolorilor la meciul din Kosovo FOTO GOLAZO.ro

„Să lase deoparte rivalitatea” Lucescu i-a motivat pe jucători cu citate din Napoleon + mesaj pentru fani

  • România-Lituania este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Prima TV, luni, 9 septembrie, de la ora 21:45
  • Selecționerul Mircea Lucescu a vorbit despre partidă în conferința de presă susținută azi

Lucescu a dezvăluit ce le-a transmis fotbaliștilor săi și a declarat că nu are emoții înainte de meci, fiind preocupat mai mult de rezultat.

„O echipă care știe ce vrea”   Discursul lui Lucescu  din vestiar, aplaudat de toată lumea
Citește și
„O echipă care știe ce vrea” Discursul lui Lucescu din vestiar, aplaudat de toată lumea
Citește mai mult
„O echipă care știe ce vrea”  Discursul lui Lucescu din vestiar, aplaudat de toată lumea

Lucescu: „Le-am spus ce a zis Napoleon”

„E dificil să te recuperezi imediat, ai practic o singură zi să pregătești meciul. Sunt mai importante discuțiile cu jucătorii, analizele.

Le-am spus ce a zis Napoleon, un lucru foarte important: cea mai mare primejdie e momentul victoriei. Ei trebuie să înțeleagă asta, nu mai există nici echipe mici.

(n.r. legat de faptul că Ghencea e sold out pentru acest meci) Nu mai am emoții de mult. N-am cum. Mă pot bucura, mă pot manifesta, dar emoții de genul acesta nu. Sunt preocupat de munca mea.

Cel mai greu lucru e să te poți concentra pe o perioadă lungă de timp. E foarte dificil”, a explicat Lucescu.

Kosovo - Romania (3).jpg
Kosovo - Romania (3).jpg

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery

Mircea Lucescu: „Fanii să lase deoparte orice rivalitate”

Selecționerul a vorbit și despre presiunea tribunei asupra fotbaliștilor:

„Jucătorii joacă pentru suporteri, iar ei trebuie să aprecieze. Au emoții în confruntarea pozitivă cu publicul, simt prezenta lui, și mâine va fi același lucru.

Suporterii noștri de afară trăiesc acolo și sunt legați de culorile naționalei, sper ca același lucru să fie și cu cei de aici. Să lase deoparte orice rivalitate de club și toți să susțină echipa națională”.

Pentru un jucător e cel mai greu când nu joacă, dar sper ca prezența la națională să-i stimuleze și să aprecieze. Lipsa de minute la nivelul competiției e un handicap enorm pentru Ianis Hagi, față de ceilalți. Iar asta e valabil pentru toată lumea. E important că e aici, că și-a dorit să fie și sunt convins că va fi în continuare Mircea Lucescu

Nu e prima dată când Lucescu citează din Napoleon

În zilele imediat următoare numirii sale la echipa națională, Mircea Lucescu a acordat un scurt interviu pentru GOLAZO.ro în care a spus, printre altele:

„[Care este atuul nostru?] Cum spunea Napoleon: «Orice soldat are bastonul de mareșal în raniță». Cam așa e și cu noi. Numai că toată echipa națională e ca un soldățel. Grupul, e clar, e cel mai important la echipa națională. Băieții sunt foarte uniți, așa cum s-a văzut și la Euro. N-aș vrea să intru în mai multe detalii”.

Răzvan Marin: „Asta ne-a ajutat să obținem un asemenea rezultat

Marcator în victoria din Kosovo, 3-0, Răzvan Marin a fost prezent și el azi la conferința de presă, declarând că încrederea e punctul forte al echipei:

„Trebuie să pregătim foarte bine meciul, să încercăm să rămânem pe primul loc după cele două partide.

Nu știu dacă se aștepta cineva la un asemenea rezultat în Kosovo, dar am arătat foarte bine, ceea ce voiam să arătăm, cu siguranță am știut ce voiam de la acel meci.

Mircea Lucescu a venit cu liniște, cu încredere, cu experiența dânsului, iar noi am încercat să asimilăm cât mai bine toate informațiile primite de la dânsul. Asta ne-a ajutat să obținem un asemenea rezultat.

Încrederea pe care o avem în noi, în grup, contează foarte mult și asta ne-a adus în punctul în care suntem azi”.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16.09
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
16.09
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
16.09
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
16.09
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”