Ilie Năstase, infectat cu Covid-19: Fostul lider ATP, internat în spital

Ilie Năstase, infectat cu Covid-19: Fostul lider ATP, internat în spital

Ilie Năstase este internat la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș" din București, fostul lider ATP fiind infectat cu noul coronavirus.

Ilie NastaseFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Întors dintr-o vacanță din Istanbul, în care a fost plecat alături de soția Ioana, Ilie Năstase a fost diagnosticat cu Covid-19.

Starea fostului mare tenismen este una bună, astfel că medicii nu au considerat că acesta trebuie să fie conectat la aparatele de oxigen. Năstase are o formă ușoară a bolii și speră că va petrece acasă restul perioadei de izolare.

"El este internat la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat.

E o formă ușoară, atâta timp cât purtăm discuții. Este conectat la aparate pentru a i se monitoriza situația, dar asta nu înseamnă că este ceva grav. Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă", a spus Ioana Năstase, potrivit Fanatik.

Ilie Năstase a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie, după ce s-a certat cu Ciprian Marica și a acuzat probleme cardiace.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”