RUGĂCIUNE  Iordănescu a mers la  Liturghie  înainte de România - Olanda
Edi Iordănescu, la EURO 2024 / Foto: Sport Pictures

RUGĂCIUNE Iordănescu a mers la Liturghie înainte de România - Olanda

  • ROMÂNIA - OLANDA. Edi Iordănescu a mers la biserică pentru a se ruga cu două zile înainte de cea mai importantă partidă din istoria recentă a naționalei, în optimile de finală ale EURO 2024.
  • România - Olanda are loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00, la Munchen, și va fi transmisă în direct pe Pro TV, dar și în format livetext pe GOLAZO.ro.

Duminică dimineață, o parte a delegației României, în frunte cu selecționerul Edi Iordănescu, a fost prezentă a fost prezentă la Parohia Ortodoxă „Sfântul Apostol Andrei”, din Wurzburg, înființată în urmă cu mai bine de 25 de ani în micuțul orășel german.

Nu au lipsit nici secunzii Ionel Ganea, Florin Constantinovici și Alexandru Radu, dar și Valeriu Argăseală și Vlad Munteanu.

Aceștia au asistat la Sfânta Liturghie, susținută de către Părintele Ghelasie, cel care a le-a fost alături și înaintea meciurilor cu Ucraina și Slovacia.

După aproximativ o oră, Edi Iordănescu a părăsit biserica, însă nu înainte de face câteva fotografii cu susținătorii echipei naționale, prezenți la Wurzburg.

Edi Iordănescu este cunoscut ca fiind un om credincios, la fel ca tatăl său. Anghel Iordănescu era surprins aproape la fiecare meci al națioanlei, pe vremea când era selecționer, în timp ce săruta iconițele pe care le avea mereu cu el.

Părintele Ghelasie: „Nu mergem la biserică să ne ajute Dumnezeu”

În timpul slujbei, Părintele Ghelasie a vorbit deschis despre cum trebuie percepută vina și despre ce înseamnă Dumnezeu pentru noi, românii, un popor majoritar creștin ortodox.

„Să binecuvânteze echipa națională, pe antrenori, pe toți cei care stau lângă ei și pe dumneavoastră! Dacă se va întâmpla ceva rău cu echipa națională, trebuie să găsim un vinovat, iar acela, spunem noi, este Dumnezeu. «Așa a vrut Dumnezeu!». Ceea ce este fals! 

Alegerile noastre au consecințe și suntem liberi. În urma deciziilor noastre suportăm consecințe. Dumnezeu ne iubește necondiționat. Nu mergem la biserică să ne ajute Dumnezeu…”, a cuvântat Părintele Ghelasie, conform gsp.ro.

Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !
MÂNDRI DE VOI!   România  e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Nationala
02.07
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Citește mai mult
MÂNDRI DE VOI! România e învinsă de Olanda în optimile Euro 2024, dar se întoarce acasă cu capul sus
Program Superliga 2024 - 2025  Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1
Liga 1
01.07
Program Superliga 2024 - 2025Când se joacă derby-urile, cum arată țintarul complet al Ligii 1
Citește mai mult
Program Superliga 2024 - 2025 Când se joacă derby-urile , cum arată țintarul complet al Ligii 1