Louis Munteanu  Reacție tăioasă după „dubla” cu Unirea Slobozia: „Nu mă interesează  FCSB ”
Louis Munteanu Foto:sportpictures.eu

Louis Munteanu Reacție tăioasă după „dubla” cu Unirea Slobozia: „Nu mă interesează FCSB

  • Louis Munteanu (22 de ani) a avut o primă reacție după evoluția excelentă din meciul cu Unirea Slobozia, câștigat de ardeleni, scor 3-0.
  • Aflat la al doilea meci în tricoul CFR-ului după transferul de la Fiorentina, atacantul a reușit o „dublă” în fața ialomițenilor.

CFR Cluj a reușit prima victorie pe teren propriu, după două înfrângeri consecutive.

Louis Munteanu: „ Vreau să fiu mai bun decât anul trecut

La finalul meciului cu Unirea Slobozia, Louis Munteanu s-a declarat mulțumit de prestația sa și a anunțat că vrea să ajungă din nou în vizorul echipei naționale.

„Un meci foarte greu. Am făcut o analiză bună cu Mister, ne-a făcut să fim concentrați și s-a văzut pe teren. Aveam nevoie de cele 3 puncte, a fost un meci foarte important. Mă bucur că am marcat primele goluri pentru CFR. Importantă era victoria.

Vreau să fiu mai bun decât anul trecut. Am început bine, sper s-o țin tot așa. Băieții m-au primit bine, staff-ul, patronul nu mai zic, toată lumea. Mă simt bine și am dat totul pentru echipă în seara asta. Vreau să fiu ajung din nou la națională, sper să ajung în curând”, a declarat Munteanu la Prima Sport

Louis Munteanu: „Nu mă interesează FCSB”

Întrebat de ce a ales-o pe CFR Cluj în detrimentul celor de la FCSB, Louis Munteanu a lăsat să se înțeleagă că ușa a fost mereu închisă pentru un transfer la campioana României.

Nu mă interesează FCSB! Nu am putut să merg acolo. Așa cum am mai spus, n-am vrut să merg acolo și asta a fost!”, a spus Munteanu.

Gigi l-a vrut, nu FCSB. A decis să se retragă din cursă pentru că am gândit că Florin Tănase ne poate ajuta mult mai mult. Nu ne-a mai interesat la un moment dat. Golul al doilea este o execuție marca Louis Munteanu. Să vedem unde joacă la CFR Cluj. Îl scoate pe Bîrligea din echipă, joacă în stânga sau schimbă sistemul? Mihai Stoica, Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, la Prima Sport
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”