Ce ghinion   Mihai Lixandru  a ieșit accidentat cu UTA și poate rata prima convocare: „Mă așteaptă doctorul naționalei, vom vedea” +8 foto
Mihai Lixandru a ieșit accidentat/Foto:GOLAZO.ro

Ce ghinion Mihai Lixandru a ieșit accidentat cu UTA și poate rata prima convocare: „Mă așteaptă doctorul naționalei, vom vedea”

  • FCSB - UTA 2-0. Mihai Lixandru (23 de ani) a ieșit accidentat în minutul 57 al meciului de pe Stadionul „Arcul de Triumf”.
  • Mijlocașul e convocat în premieră de Mircea Lucescu pentru primele meciuri ale României din Nations League, cu Kosovo și Lituania.
  • La finalul meciului cu UTA, mijlocașul roș- albaștrilor a transmis că nu este nimic grav.

Căpitanul celor de la FCSB, în absența lui Darius Olaru și a lui Florin Tănase, Lixandru a ieșit accidentat, după ce a fost faultat de Fabry la mijlocul terenului.

FCSB - UTA. Mihai Lixandru ar putea rata prima convocare la națională

Lixandru nu a mai putut continua partida și a fost scos pe brațe de staff-ul medical al celor de la FCSB și înlocuit imediat cu Malcom Edjouma.

Pentru mijlocașul de 23 de ani ar fi un ghinion teribil ca accidentarea să fie una gravă, deoarece a fost convocat în premieră la echipa națională de Mircea Lucescu pentru dubla cu Kosovo și Lituania din Liga Națiunilor.

Galerie foto (8 imagini)

Mihai Lixandru a ieșit accidentat .jpeg Mihai Lixandru a ieșit accidentat .jpeg Mihai Lixandru a ieșit accidentat .jpeg Mihai Lixandru a ieșit accidentat .jpeg Mihai Lixandru a ieșit accidentat .jpeg
+8 Fotografii
labels.photo-gallery

Mihai Lixandru: „Doctorul s-a uitat, nu e ceva grav”

La finalul meciului cu UTA, Mihai Lixandru a vorbit despre cum s-a produs accidentarea.

Mi-a fugit glezna. Doctorul s-a uitat, nu e ceva grav. E o mică entorsă, voi merge acolo, mă așteaptă doctorul naționalei și vom vedea. Îmi doresc foarte mult să fiu ok, dar nu depinde doar de mine. Eu mă simt bine și cred că voi putea merge.

Primul lucru la care m-am gândit a fost naționala. Până acum, 5 ani nu am avut nicio accidentare și acum mi-a fugit glezna. A fost un clinci, am călcat pe piciorul adversarului, așa a fost să fie”, a spus Mihai Lixandru la Digi Sport

Lotul României pentru „dubla” cu Kosovo și Lituania

Portari

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 25/0), Laurențiu POPESCU (Universitatea Craiova, 0/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0);

Fundași

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 21/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 31/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 21/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Iulian CRISTEA (Universitatea Cluj, 4/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 39/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6);

Mijlocași

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 28/7), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 74/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 59/5), Marius MARIN (Pisa | Italia, 22/0), Darius OLARU (FCSB, 20/0), Mihai LIXANDRU (FCSB, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 39/5), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 24/4), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 17/1), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova | 18/3);

Atacanți

Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 15/3), George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 44/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 39/5).

A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Campionate
12:11
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Citește mai mult
A murit Toto SchillaciCel mai bun fotbalist al Campionatului Mondial din 1990 avea 59 de ani
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Campionate
11:34
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
Citește mai mult
Daniele De Rossi, concediat AS Roma l-a demis după patru etape fără victorie în Serie A: „Decizia, luată în interesul echipei”
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid