MotoGP: Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei

MotoGP: Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei

Francesco Bagnaia (Ducati) este câștigătorul Marelui Premiu al Spaniei la MotoGP, după ce s-a impus în fața spaniolului Marc Marquez (Ducati-Gresini).

Francesco BagnaiaFoto: David Buono/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Francesco Bagnaia l-a surclasat pe Marc Marquez în MP al Spaniei

Dublul campion mondial Francesco Bagnaia s-a impus duminică pe circuitul Jerez de la Frontera, câştigând al doilea Mare Premiu al sezonului, după cel din Qatar, disputat la încpeutul lunii martie. Spaniolul Marc Marquez, sextuplu campion mondial, a plecat din pole-position pentru a 65-a oară în carieră, dar a încheiat pe locul secund. A fost primul pole-position al catalanului la noua sa echipă, Ducati-Gresini.

Podiumul a fost completat de un al italian, Marco Bezzecchi (Ducati-VR46).

În clasamentul general conduce spaniolul Jorge Martin (Prima Pramac Racing), cu 92 de puncte, urmat de Bagnaia, cu 75 de puncte şi de italianul Enea Bastianini (Ducati), cu 70 de puncte.

Sursa: news.ro

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”