Neymar, indisponibil pentru următoarele trei meciuri din cauza unei accidentări la aductori

Neymar, indisponibil pentru următoarele trei meciuri din cauza unei accidentări la aductori

​Neymar, starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, care a părăsit terenul de joc în minutul 26 al partidei cu Istanbul Başakşehir (2-0), din Champions League, ca urmare a unei accidentări la muşchii aductori, va fi indisponibil pentru următoarele trei meciuri, conform unei informaţii publicate joi de RMC Sport, citat de AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Brazilianul, care a încercat să continue meciul înainte de a cere schimbarea sa, a efectuat un examen RMN care a relevat o leziune la aductori", potrivit sursei menţionate.

Indisponibil până la pauza internaţională, Neymar va rata două meciuri din Ligue 1, cu Nantes sâmbătă şi cu Rennes pe 7 noiembrie, precum şi meciul din Champions League de pe terenul lui RB Leipzig, miercurea viitoare.

"Nicio altă informaţie nu a fost oferită privind participarea sa la reunirea lotului echipei Braziliei", a adăugat RMC Sport.

"Selecao" va întâlni Venezuela şi Uruguay pe 14 şi 18 noiembrie, în preliminariile CM 2022.

Neymar, înlocuit cu Pablo Sarabia, s-a îndreptat direct la vestiare după ce a acuzat dureri la coapsa stângă. Această nouă accidentare reprezintă o lovitură dură pentru echipa pariziană, care s-a relansat la Istanbul după înfrângerea suferită în faţa lui Manchester United (1-2).

"Ney", care s-a accidentat singur, a părăsit pentru câteva momente terenul în minutul 20 pentru a scăpa de durere, dar după ce a revenit a fost incapabil să mai facă eforturile necesare, cerând să fie schimbat.

Paris Saint-Germain a trecut cu 2-0 de campioana Turciei, Istanbul Başakşehir, prin ''dubla'' lui Moise Kean ('64, '79), informează Agerpres.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5