Împreună pentru Galați  Oțelul,  apel umanitar  în urma inundațiilor care au lovit județul
Oțelul Galați FOTO ascotelul.ro

Împreună pentru Galați Oțelul, apel umanitar în urma inundațiilor care au lovit județul

  • Clubul Oțelul Galați îi roagă pe suporteri să ajute familiile afectate de inundațiile devastatoare
  • Șase oameni au murit în urma inundațiilor care au lovit județul Galați

În urma inundațiilor provocate de ploile abundente aduse de ciclonul Boris, peste 5.000 de locuințe au fost afectate și sute de oameni din 22 de localități au fost evacuați din case, informează hotnews.ro.

Trași pe dreapta  Finanțatorul lui FCSB a anunțat cine trece pe bancă după egalul cu CFR:  „Va fi titular doar dacă înscrie”
Citește și
Trași pe dreapta Finanțatorul lui FCSB a anunțat cine trece pe bancă după egalul cu CFR: „Va fi titular doar dacă înscrie”
Citește mai mult
Trași pe dreapta  Finanțatorul lui FCSB a anunțat cine trece pe bancă după egalul cu CFR:  „Va fi titular doar dacă înscrie”

Oțelul Galați inițiază o campanie umanitară

Oțelul Galați a pornit o campanie de ajutorare a sinistraților care au avut de suferit de pe urma inundațiilor care au lovit județul.

„Dragi suporteri și membri ai comunității noastre,

În urma inundațiilor devastatoare care au afectat mai multe localități din județul nostru, multe familii au fost grav afectate, rămânând fără locuințe și fără bunurile necesare.

SC Oțelul Galați și Peluza Nord Galati fac un apel umanitar către toți cei care doresc să se implice.

Dacă aveți posibilitatea să donați alimente, haine sau alte produse esențiale, vă rugăm să le aduceți la stadion, la intrarea principală VIP.

Colegii noștri din echipa de securitate vor fi acolo pentru a prelua donațiile, până miercuri, la ora 16:00.

Ulterior, atât membrii clubului cât și suporterii din Peluza Nord se vor deplasa în localitățile afectate pentru a distribui ajutoarele direct familiilor în nevoie.

Implicarea fiecăruia dintre noi contează! Haideți să fim solidari și să facem o diferență împreună!, este mesajul transmis pe site-ul clubului Oțelul Galați.

Autoritățile au emis o nouă avertizare de cod roșu de inundații în județele Iași, Vaslui și Galați. Avertizarea intră în vigoare luni seara, la ora 18:00, și expiră marți, ora 12:00.

  • Oțelul Galați - Dinamo București este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la PrimaSport 1 și DigiSport 1, vineri, 20 septembrie, de la 21:00

Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”