La un pas de playoff PAOK Salonic, 2-2 la Malmo + Presa din Grecia:  „Calificarea nu este jucată”
Malmo-PAOK (sursă foto: iamgo)

La un pas de playoffPAOK Salonic, 2-2 la Malmo + Presa din Grecia: „Calificarea nu este jucată”

  • PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a făcut egal în deplasare cu Malmo, scor 2-2, în prima manșă din turul 3 preliminar al UEFA Champions League
  • Dacă va câștiga la Salonic, PAOK Salonic ar putea întâlni FCSB în playoff-ul de calificare în grupele UEFA Champions League, dacă roș-albaștrii vor elimina Sparta Praga.

Campioana Greciei a fost condusă în Suedia cu 1-0 și 2-1, dar a scos un egal care îi oferă prima șansă la calificarea în playoff-ul UEFA Champions League.

Steaua anti-Lucescu!  Ultrașii din Ghencea  l-au înjurat  pe noul selecționer al României
Citește și
Steaua anti-Lucescu! Ultrașii din Ghencea l-au înjurat pe noul selecționer al României
Citește mai mult
Steaua anti-Lucescu!  Ultrașii din Ghencea l-au înjurat pe noul selecționer al României

Calificarea se decide în infernul din „Toumba”

Jansson a deschis scorul pentru Malmo după 28 de minute, însă PAOK-ul lui Lucescu a egalat până la pauză prin brazilianul Tayson.

Suedezii au preluat conducerea cu golul reușit în minutul 67 de Nanasi, iar campioana Greciei a egalat cu un sfert de oră înainte de final prin Camara.

Presa din Grecia l-a desemnat MVP-ul partidei de la Malmo pe Dominik Kotarski.

„Portarul croaților a avut trei intervenții salvatoare, cel mai important meci dein acest start de sezon”, a notat site-ul Gazzetta.gr

PAOK a obținut rezultatul pozitiv pe care îl căuta la Malmö, dar revanșa de peste o săptămână de pe Toumba necesită multă atenție. Calificarea nu este jucată. Gazzetta.gr

Malmo FF-PAOK Salonic 2-2

Malmo: Dahlin, Larsen, Jansson, Zetterström, Busanello, Bolin (83' Alli), Jonsen, Peña (94' Berg), Nanassi, Thelin, Bothheim (66' Christiansen)

PAOK: Kotarski, Sastre, Kenziora, Koulierakis, Baba, Schwab (73' Kamara), Ozdoev, Zivkovic (73' Despodov), Constantelias (83' Murg), Tyson, Thomas (69' Tisundali)

PAOK, niciodată în grupele UCL

PAOK Salonic ar putea juca pentru a patra oară în playoff-ul UEFA Champions League, fază în care s-au mai calificat de trei ori.

  • 2013-2014: PAOK-Schalke 1-1 și 2-3
  • 2018-2019: PAOK-Benfica 1-4 și 1-1
  • 2020-2021: PAOK-Krasnodar 1-2 și 1-2

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”