„Neobișnuit”  Messi , mesaj după haosul de la partida Argentina - Maroc de la JO

„Neobișnuit”Messi, mesaj după haosul de la partida Argentina - Maroc de la JO

  • Lionel Messi, Nicolas Tagliafico și Rodrigo de Paul au reacționat după „circul” din partida Argentina - Maroc, 1-2, din cadrul turneului olimpic de la Paris
  • Ultimele trei minute ale partidei s-au disputat după o întrerupere de două ore, cauzată de incidentele ce au urmat marcării unui gol de către sud-americani, care a fost anulat de VAR

Mai mulți jucători argentinieni, campioni mondiali în 2022, printre care Lionel Messi, Nicolas Tagliafico și Rodrigo de Paul, au reacționat la evenimentele petrecute la partida „pumelor” cu Maroc, din cadrul turneului olimpic de la Paris, sco 1-2, care s-a terminat după o întrerupere de două ore, informează Ole.

În minutul 90+16, Argentina a reușit ceea ce părea golul egalizator. Nemulțumiți de faptul că golul a fost marcat după expirarea celor 15 minute de prelungire, fanii marocani au aruncat cu obiecte pe teren.

Cu Ovidiu Hațegan arbitru AVAR, camera VAR a verificat golul, însă rezultatele n-au mai fost comunicate din cauză că meciul a fost întrerupt.

Ulterior, după o întrerupere de două ore, timp în care spectatorii au fost evacuați din tribune, golul a fost anulat. După ce echipele au revenit pe teren de la cabine, s-au mai jucat trei minute, însă scorul a rămas neschimbat.

Messi, De Paul și Tagliafico au reacționat

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, a scris simplu pe instagram „Neobișnuit”, însoțit de un emoji care exprimă surprindere/indignare, știind că orice spune are o importanță mai mare decât a oricărui alt jucător.

Messi a fost urmat de Rodrigo de Paul, care a postat o poză a echipei olimpice, alături de textul „Mai mult ca oricând alături de voi, puteți juca împotriva oricui”.

Nicolas Tagliafico a intervenit și el în subiectul scandalului de la Paris 2024 și s-a întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă decizia ar fi fost inversă, în defavoarea Marocului.

Argentinienii au făcut plângere la FIFA

Asociația de Argentiniană de Fotbal (AFA) a emis un comunicat oficial în urma incidentelor grave petrecute.

AFA a depus o plângere formală la Comisia de Disciplină a FIFA și a solicitat măsuri pentru prevenirea unor fapte grave.

În comunicatul oficial, AFA subliniază importanța garantării siguranței jucătorilor și a staff-ului tehnic pentru desfășurarea pașnică a meciurilor de fotbal.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”