„Nu e doar decizia mea” Antrenorul lui Rangers a lămurit  situația  lui Ianis Hagi: „Nu are sens să continuăm discuția” +10 foto
Philipe Clement/Foto:Imago

„Nu e doar decizia mea”Antrenorul lui Rangers a lămurit situația lui Ianis Hagi: „Nu are sens să continuăm discuția”

  • Philipe Clement (50 de ani), antrenorul celor de la Rangers, a lămurit situația lui Ianis Hagi (25 de ani).
  • Mijlocașul român se antrenează cu echipa a doua a scoțienilor din această vară, după revenirea de la Alaves, unde a fost împrumutat sezonul trecut.

Deși nu a jucat niciun meci oficial în acest sezon și a fost trimis la echipa secundă a celor de la Rangers, Ianis Hagi a fost convocat la echipa națională pentru „dubla” cu Kosovo (3-0) și Lituania (3-1) din Liga Națiunilor.

Intrat în minutul 70 al meciului cu Lituania, Hagi jr. a fost decisiv, după ce a obținut o lovitură de la 11 metri la doar 8 minute de când a intrat pe teren.

Inedit Cum i-a anunțat  Universitatea Craiova  pe fani că va face un nou transfer
Citește și
IneditCum i-a anunțat Universitatea Craiova pe fani că va face un nou transfer
Citește mai mult
Inedit Cum i-a anunțat Universitatea Craiova pe fani că va face un nou transfer

Philipe Clement, despre Ianis Hagi: „Situația nu s-a schimbat”

Ianis Hagi a acceptat să renunțe la clauza care i-ar fi adus 24.000 de euro în plus pe lună dacă ar fi bifat încă un meci în tricoul lui Rangers.

România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV
România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV

Galerie foto (10 imagini)

România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV România - Lituania: penalty obținut de Ianis Hagi. Foto: captură Prima TV
+10 Fotografii
labels.photo-gallery

Totuși, decizia de a renunța la clauză și evoluția bună de la națională nu i-au îmbunătățit situația. Philipe Clement, antrenorul lui Rangers, anunță că nu se va baza în continuare pe Hagi.

Am mai spus-o în trecut, situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Situația nu s-a schimbat în momentul de față și nu are sens să continuăm pe acest subiect”, a declarat Clement.

Philipe Clement: „Trebuie să-și găsească alte oportunități”

De asemenea, antrenorul celor de la Rangers a transmis că a vorbit cu Ianis și i-a transmis că pe viitor nu mai este văzut ca fiind „decarul” echipei sugerându-i să-și găsească altă echipă.

I-am spus lui Ianis Hagi că nu îl vedem fiind numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități. Situația a rămas la fel, iar acum a venit și Bajrami”, a spus Clement.

4.000.000 de euro
a costat-o pe Rangers transferul albanezului Nedim Bajrami de la Sassuolo

Reamintim că în această vară, Rangers l-a exclus pe Ianis Hagi de pe lista UEFA, astfel „Prințul” va rata duelul cu FCSB, din Europa League, programat pe 24 octombrie.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5