N-are liniște   Răzvan Lucescu, îngrijorat  înainte de Shamrock Rovers - PAOK, deși echipa sa a câștigat cu 4-0 în tur
Răzvan Lucescu (foto: Imago)

N-are liniște Răzvan Lucescu, îngrijorat înainte de Shamrock Rovers - PAOK, deși echipa sa a câștigat cu 4-0 în tur

  • Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, se teme că jucătorii săi vor trata cu lejeritate partida cu Shamrock Rovers, manșa retur din play-off-ul Europa League, ultima rundă preeliminatorie înainte de noul format de ligă al competiției.
  • În primul meci, disputat la Salonic, PAOK s-a impus cu 4-0, dominând cap-coadă.

 Răzvan Lucescu: „Mă tem că jucătorii nu vor intra destul de motivați”

Cei de la PAOK par a avea o misiune ușoară, având în vedere faptul că elevii lui Răzvan Lucescu au câștigat detașat în meciul tur, scor 4-0.

În acea partidă au marcat Taison, Konstantelias, Baba și Cleary (autogol).

Pentru a se califica direct în următoarea fază a competiției, irlandezii de la Shamrock Rovers trebuie să câștige la o diferență de 5 goluri.

Răzvan Lucescu: „Dacă nu tratezi asemenea situații cum trebuie, vei fi pedepsit”

Chiar și așa, Răzvan Lucescu, antrenorul formației elene, se teme înainte de manșa retur.

Motivul principal invocat de tehnician este lejeritatea cu care se așteaptă ca jucătorii săi să trateze partida, dată fiind diferența de pe tabela de marcaj din tur.

„Nu știu ce pot spune despre starea de spirit a echipei în această situație în care ne regăsim (n.r. - victoria din prima manșă cu scorul de 4-0). Mă tem că jucătorii nu vor intra destul de motivați. Eu găsesc motivația ca un lucru pe care jucătorii trebuie să îl înțeleagă.

În fotbal, dacă nu tratezi asemenea situații cum trebuie, vei fi pedepsit.

Ştim că nimic nu este decis înaintea fluierului de final. Am jucat doar primul meci şi mai avem unul de disputat”, a declarat managerul român în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul a încercat să își motiveze elevii, pentru a fi sigur că Shamrock Rovers nu va provoca o surpriză.

„Vrem să câştigăm şi al doilea meci. Jucăm în deplasare, deci trebuie tratată partida cu seriozitate.

Trebuie să luptăm pentru victorie, una care ne ajută să avem încredere şi pentru meciurile care urmează. Aceasta este logica cu care pregătim acest meci”, a mai spus Răzvan Lucescu.

PAOK, eliminată din Champions League de Malmo

Elevii lui Răzvan Lucescu au fost eliminați din cea mai importantă competiție intercluburi, Champions League, de către Malmo, la capătul unui duel foarte strâns.

Deși în prima manșă a fost înregistrat un rezultat de egalitate, 2-2, formația suedeză s-a impus în retur cu scorul de 4-3, grație golurilor marcate în minutele de prelungiri.

PAOK intrase direct în cel de-al doilea tur preliminar din Champions League, după ce în stagiunea precedentă a câștigat titlul în campionatul Greciei.

În prima rundă, elenii i-au învins pe cei de la FK Borac Banja Luka, scor cumulat 4-2, formație ce a luat titlul în Bosnia și Herțegovina.

Răzvan Lucescu vrea să aducă un mare talent de la AS Roma

PAOK este interesată de transferul lui Edoardo Bove, mijlocaș central, unul dintre cel mai bine cotați tineri care joacă la formația din capitală. Valoarea sa de piață, conform specialiștilor de la transfermarkt.de, este de 18 milioane de euro.

Oficialii celor de la Roma sunt interesați să îl cedeze pe Bove, dat fiind faptul că nu va avea minute pe Stadio Olimpico.

Totuși, o mutare a mijlocașului poate fi realizată doar sub forma unui împrumut, fără ca acesta să fie cedat definitiv, potrivit celor de la sport24.gr.

Mijlocașul a bifat 45 de apariții în stagiunea precedentă, reușind să înscrie un gol și să ofere două pase decisive.

12 meciuri
a jucat Bove pentru Italia U21

Bove nu a debutat, încă, pentru echipa de seniori.

Articol scris de Achim Sturzu

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”