JOCURI PSIHOLOGICE  Ce i-a spus portarul lui Răzvan Marin, înainte de penalty:  „Ești sigur?!” +51 foto
Marin și Muric FOTO GOLAZO.ro

JOCURI PSIHOLOGICE Ce i-a spus portarul lui Răzvan Marin, înainte de penalty: „Ești sigur?!”

Marin spune că portarul Muric a încercat jocuri psihologice cu el ca să-l facă să rateze, dar acesta nu au funcționat.

Strategie    Lucescu , după victoria din Kosovo: „I-am provocat să joace ce vrem noi, nu ce vor ei”
Citește și
Strategie Lucescu, după victoria din Kosovo: „I-am provocat să joace ce vrem noi, nu ce vor ei”
Citește mai mult
Strategie  Lucescu , după victoria din Kosovo: „I-am provocat să joace ce vrem noi, nu ce vor ei”

„Muric mi-a zis înainte de penalty că o să ratez. I-am zis «Ești sigur?!». A zis că da, apoi i-am spus : «Bine, hai să vedem!». Chiar mi-am dorit să câștigăm la scor, ca să-i trimitem acasă”, a comentat Marin.

Am arătat că nu ne dăm la o parte, că ştim să luptăm. E un sentiment frumos să avem unul dintre cei mai titraţi antrenori din lume. Trebuie să avem încredere în noi. Fiecare rezultat bun trebuie să ne dea încredere. Am făcut un meci bun. Uşor, uşor o să creştem de la meci la meci. Cu siguranţă suntem pe drumul bun Denis Drăguș

Răzvan Marin: „Am arătat ca o echipă matură”

Mijlocașul naționalei României a continuat:

„Din primul minut am știut ce vrem de la acest meci. Am arătat ca o echipă matură. Ne bucurăm că am câștigat. Știm foarte bine care este obiectivul nostru pentru Liga Națiunilor.

Mă bucur că am reușit să câștigăm acest meci de o manieră clară. Nimeni nu se aștepta să fie 3-0.

Mă bucur pentru nea Mircea, că e alături de noi, ne ajută cu experiența sa. A venit să ne ajute, să ne transmită ceea ce știe și a învățat de-a lungul timpului. Cu siguranță ne va ajuta.

Nu am reușit să ținem mingea pe cât de mult ne-am fi dorit, dar cu siguranță vom îmbunătăți și acest aspect. Și terenul a fost greu, fiind sintetic”.

La imn nici nu am auzit bine când se cânta imnul nostru. De atunci am simțit foarte multă ură. Pe mine m-a motivat și mai mult treaba asta. Răzvan Marin
Kosovo - Romania (7).jpg
Kosovo - Romania (7).jpg

Galerie foto (51 imagini)

Kosovo - Romania (1).jpg Kosovo - Romania (2).jpg Kosovo - Romania (3).jpg Kosovo - Romania (4).jpg Kosovo - Romania (5).jpg
+51 Fotografii
labels.photo-gallery

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui  Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu: „M-a ajutat cel mai mult”
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Alex Băluță, prezent la sediul CS Dinamo pentru a-i aduce un omagiu lui Gigi Mulțescu : „M-a ajutat cel mai mult”
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”