Vin întăriri  Rapid l-a pierdut pe Bîrligea, dar promite   două transferuri  din străinătate + acționarii, mulțumiți de Șumudică
Victor Angelescu (sursă foto: sportpictures)

Vin întăriri Rapid l-a pierdut pe Bîrligea, dar promite două transferuri din străinătate + acționarii, mulțumiți de Șumudică

  • Victor Angelescu, acționar minoritar la FC Rapid, a anunțat că „se lucrează” la transferul a doi fotbaliști străini
  • Unul dintre jucătorii doriți de Rapid este Clinton N'Jie, fotbalist pe care Marius Șumudică îl cunoaște din Turcia

Victor Angelescu anunță două transferuri din străinătate, după ce Rapid a pierdut lupta cu FCSB pentru transferul lui Daniel Bîrligea.

Sidibe la FCSB!  Campioana României,  al treilea transfer  în 48 de ore 
Citește și
Sidibe la FCSB! Campioana României, al treilea transfer în 48 de ore
Citește mai mult
Sidibe la FCSB!  Campioana României, al treilea transfer în 48 de ore 

Rapid contraatacă după ce l-a pierdut pe Bîrligea

Victor Angelescu, acționar minoritar, anunță că până luni, 9 septembrie, clubul giuleștean vrea să achiziționeze doi jucători străini, doriți de Marius Șumudică.

„Lucrăm să aducem doi jucători, un vârf și un mijlocaș. Unul este liber de contract, unul nu. Nu suntem interesați de jucători de la Petrolul Ploiești.

Blazek nu pleacă de la Rapid, nu i s-a oferit rezilierea contractului. Nu vă pot spune dacă am propus rezilierea vreunor jucători”, a declarat Victor Angelescu la DigiSport Special.

Angelescu: „Șumudică a scos maxim, dar e o utopie să ne gândim la titlu”

Acționarul Rapidului este mulțumit de munca depusă până acum de Marius Șumudică, însă nu crede că echipa din Giulești poate spera în acest moment la titlul de campioană.

„E prea mult să spunem că ne dorim titlul, la cum am început sezonul și la cum am arătat. Pentru mine este utopic să spun că ne dorim titlul.

Șumudică a scos maxim din ce se putea scoate în aceste două etape. A avut un timp limitat. La Craiova nu puteam emite pretenții la mai mult decât un egal.

Lucrurile s-au îmbunătățit din punct de vedere al moralului de când a venit Marius Șumudică”, a declarat Victor Angelescu pentru sursa citată.

  • Linia de clasament a Rapidului după 8 etape: 9 puncte, o victorie, șase egaluri, o înfrângere, golaveraj 10:10

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”