VIDEO CAN 2010 Egipt elimina selectionata Camerun/ Nigeria, in semifinale dupa lovituri de la 11 metri

VIDEO CAN 2010 Egipt elimina selectionata Camerun/ Nigeria, in semifinale dupa lovituri de la 11 metri

Egipt isi continua drumul spre apararea titlului. Faraonii s-au calificat in semifinalele Cupei Africii pe Natiuni 2010 (CAN), dupa ce au invins cu 3-1 nationala din Camerun. Ultima echipa ce a obtinut biletul pentru semifinale este Nigeria, formatie ce a eliminat Zambia dupa loviturile de la 11 metri.

Ahmed Hassan a fost starul Egiptului in meciul cu selectionata Camerun. Aflat la meciul cu numarul 170 pentru nationala Faraonilor, Hassan a deschis scorul, invingandu-l insa pe propriul portar. Camerun a beneficiat de o lovitura de la colt in minutul 26, iar sutul lui Emana a fost deviat in propria poarta de Hassan, aflat la prima bara. Egipteanul s-a revansat fata de echipa sa si a egalat in minutul 37, printr-un sut din afara careului.

Dupa expirarea timpului regulamentar, cele doua se aflau la egalitate, dar Egiptul a mai inscris de doua ori in extra-timp si a obtinut calificarea. Gado a marcat pentru 2-1 in minutul 92, dupa ce a interceptat o pasa la portar. Hassan a inchis tabela dupa trei minute, inscriind un gol contestat de Eto'o si compania.

Nigeria s-a calificat in semifinalele de la CAN, obtinand o victorie la penalty-uri in fata Zambiei. Aflate la egalitate dupa 90 de minute, scor 0-0, cele doua echipe nu au reusit sa inscrie nici in prelungiri, iar soarta meciului s-a decis la penalty-uri. Thomas Nyirenda a ratat lovitura de la 11 metri pentru Zambia, iar portarul Vincent Enyeama a inscris golul decisiv, scor 5-4.

In semifinale, detinatoarea titlului, Egipt va intalni Algeria, iar Nigeria va incerca accederea in finala in fata Ghanei.

Zambia - Nigeria 0-0 (4-5 la penalty-uri)

Egipt - Camerun 3-1. Marcatori: Hassan '37, '95, Gado '92/ Hassan (autogol) '26

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”