VIDEO CAN 2010 Egipt, in sferturile de finala

VIDEO CAN 2010 Egipt, in sferturile de finala

Egipt s-a alaturat reprezentativei Coastei de Fildes, obtinand, sambata seara, calificarea in sferturile de finala ale Cupei Africii pe Natiuni 2010 (CAN). Detinatorii titlului au invins Mozambic, scor 2-0, ajutati fiind si de Khan, jucator ce "bifeaza" al doilea autogol consecutiv la CAN. In celalalt meci al grupei C, Nigeria a invins nationala din Benin cu 1-0.

"Faraonii" au inregistrat al 14-lea meci consecutiv fara infrangere in cadrul acestei competitii si isi continua drumul spre apararea titlului. Mozambic nu a fost o echipa usor de invins sambata seara, egiptenii "luptandu-se" din greu cu daruirea adversarilor. Balanta s-a inclinat in favoarea "faraonilor" imediat dupa fluierul de inceput al reprizei a doua, atunci cand Khan a inscris din nou in proprie poarta, dupa ce o facuse si in meciul cu Benin. Gado a inchis tabela de marcaj in minutul 81.

Dupa ce a pierdut categoric in primul meci al Grupei C, in fata Egiptului, Nigeria avea nevoie de o victorie in fata Beninului pentru a putea spera la o calificare in sferturile de finala ale CAN. Yakubu a marcat singurul gol al partidei, din penalty in minutul 42, si Nigeria acumuleaza trei puncte ce o propulseaza pana pe locul al doilea al grupei C.

Duminica, grupa D:

Gabon - Tunisia

Camerun - Zambia

Nigeria - Benin 1-0. Marcator: Yakubu (penalty) '42

Egipt - Mozambic 2-0. Marcatori: Khan (autogol) '47, Gado '81

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”