VIDEO Cine va purta numărul 10 la FC Barcelona după plecarea lui Lionel Messi

VIDEO Cine va purta numărul 10 la FC Barcelona după plecarea lui Lionel Messi

La doar 18 ani, Ansu Fati va purta numărul 10 pentru FC Barcelona. Deși se reface după a doua operație la genunchi în doar jumătate de an, tânărul va juca cu numărul lăsat vacant ca urmare a plecării lui Lionel Messi la PSG.

Ansu FatiFoto: fcbarcelona.com

Ansu Fati a purtat la Barcelona numerele 22 și 17, acum fiindu-i oferită posibilitatea de a evolua cu numărul 10, îmbrăcat de legende de pe Camp Nou precum Ronaldinho, Messi sau Rivaldo.

Tânărul fotbalist a debutat în august 2019 pentru catalani, fiind cel mai tânăr marcator al Barcelonei în Liga Campionilor.

Jucătorul spaniol a efectuat în luna mai a doua operație în doar șase luni la genunchiul stâng. Fotbalistul se recuperează încă după ultima intervenție chirurgicală efectuată.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”