„Eternă speranță”  Nicolae Dică e  criticat  de sponsorul principal al echipei: „N-a dovedit absolut nimic”
Nicolae Dică/Foto;sportpictures.eu

„Eternă speranță” Nicolae Dică e criticat de sponsorul principal al echipei: „N-a dovedit absolut nimic”

  • Viorel Tudose, sponsorul principal al celor de la FC Argeș, l-a criticat pe Nicolae Dică (44 de ani) pentru rezultatele slabe din ultima vreme.
„Pereche toxică”  Scoțienii îi atacă dur pe  Ianis și Gică Hagi  și îi cer jucătorului să plece „cât mai departe posibil de Rangers”
Citește și
„Pereche toxică” Scoțienii îi atacă dur pe Ianis și Gică Hagi și îi cer jucătorului să plece „cât mai departe posibil de Rangers”
Citește mai mult
„Pereche toxică”  Scoțienii îi atacă dur pe Ianis și Gică Hagi și îi cer jucătorului să plece „cât mai departe posibil de Rangers”

Cu gândul la revenirea în Liga 1, FC Argeș nu are parte de startul dorit de campionat.

Piteștenii au pierdut în ultimele două etape de campionat cu FC Bihor și Csikszereda, cu același scor, 0-1, și se află pe locul 14, cu 4 puncte.

Viorel Tudose: „Este o eternă speranţă”

Nemulțumiți de prestația echipei din ultimele runde, mai mulți suporteri i-au cerut demisia lui Nicolae Dică, însă Viorel Tudose a transmis că nu se pune problema de așa ceva, în acest moment.

Totuși, patronul celor de la FC Argeș, nu a ezitat să arunce câteva săgeți spre tehnicianul revenit în această vară la echipa din Pitești. Acesta l-a criticat pe Dică, deoarece nu se bazează mai mult pe jucătorii din propria academie.

„Nu o să fiu de acord cu schimbarea lui Dică. El trebuie să-şi asume, să meargă mai departe.

Ca să construieşti îţi trebuie timp, dar am spus că, dacă vreau să construiesc, se poate şi cu copiii Piteştiului, nu cu jucători trecuţi de 30 ani, «acei dinozauri» la care m-am referit, fotbalişti care vin doar ca să câştige bani, aduşi pe prietenii.

Eu doar am fost informat despre aducerea unor jucători, la unii m-am opus. Preşedintele Dani Coman trebuie să-şi asume. Totuşi, echipa nu joacă rău, dar este un blocaj în faţa porţii.

I-am spus-o şi lui Dică, atunci când a venit la mine în birou după aşa-zisul scandal: «Domne, trebuie să munceşti, să dovedeşti. Până acum n-ai dovedit ca antrenor».

Să fim serioşi, n-a dovedit absolut nimic. Dar repet, asta nu înseamnă că nu poate să devină un antrenor bun. Deocamdată este o eternă speranţă! El munceşte, doar că n-are noroc” a spus Viorel Tudose, potrivit Fanatik

Până la următorul meci de campionat, FC Argeș își poate lua revanșa în fața propriilor fani, astăzi, cu începere de la ora 17:30, când va întâlni Corvinul Hunedoara, pe teren propriu, într-un meci din play-off-ul Cupei României.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5