„Pereche toxică”  Scoțienii îi atacă dur pe  Ianis și Gică Hagi  și îi cer jucătorului să plece „cât mai departe posibil de Rangers”

„Pereche toxică” Scoțienii îi atacă dur pe Ianis și Gică Hagi și îi cer jucătorului să plece „cât mai departe posibil de Rangers”

  • Ianis Hagi (25 de ani) și Gheorghe Hagi (59 de ani) au fost criticați dur de presa din Scoția, după scandalul cu antrenorul celor de la Rangers, Philippe Clement (50 de ani).
A erupt  Gică Hagi a făcut iureș pe „subiectul Ianis”: „ Interese meschine.  Antrenorul minte!” + Mesaj pentru șefii lui Rangers
Citește și
A erupt Gică Hagi a făcut iureș pe „subiectul Ianis”: „Interese meschine. Antrenorul minte!” + Mesaj pentru șefii lui Rangers
Citește mai mult
A erupt Gică Hagi a făcut iureș pe „subiectul Ianis”: „ Interese meschine. Antrenorul minte!” + Mesaj pentru șefii lui Rangers

Revenit în această vară la Rangers, după împrumutul la Alaves, Ianis Hagi a fost trimis la echipa secundă și a fost informat de antrenorul belgian al echipei, Philippe Clement, că nu mai face parte din planurile sale.

Nemulțumit de situația fiului său, „Regele” a răbufnit la conferința de presă și i-a acuzat pe oficialii clubului de „interese meschine”.

Ianis Hagi și Gheorghe Hag, criticați în presa din Scoția

Ibrox Noise, publicație apropiată de clubul Glasgow Rangers, i-a luat apărarea lui Philippe Clemet.

Scoțienii sunt de părere că prin mesajul postat în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare, Ianis Hagi l-ar fi contrazis pe antrenorul său și l-ar fi numit „mincinos” într-un mod indirect.

„Vreau să fiu clar”   Ianis Hagi  rupe tăcerea după problemele de la Rangers și izbucnirea lui Gică
Citește și
„Vreau să fiu clar” Ianis Hagi rupe tăcerea după problemele de la Rangers și izbucnirea lui Gică
Citește mai mult
„Vreau să fiu clar”   Ianis Hagi rupe tăcerea după problemele de la Rangers și izbucnirea lui Gică

Totodată, jurnaliștii de la Ibrox Noise susțin că internaționalul român s-a crezut mai presus decât clubul, motiv pentru care ar trebui să o părăsească pe Glasgow Rangers.

„Între playmaker-ul lui Rangers, Ianis Hagi, și antrenorul Philippe Clement s-a dezlănțuit un schimb dur de replici, după ce românul a ales să spună despre managerul lui Rangers că este mincinos.

La asta se mai adaugă și că tatăl său a făcut praf clubul pentru tratamentul oribil la care a fost supus fotbalistul, iar totul a devenit deloc plăcut.

Pe rețelele de socializare, Hagi jr a afirmat că nu a cerut niciodată să plece de la Rangers, contrazicând direct afirmația lui Philippe Clement, care a spus că exact asta au cerut românul și agentul său.

Acesta este încă un incident dezonorant pe Ibrox, în care un jucător se crede mai bun sau mai presus decât clubul și mai mare decât antrenorul.

Cititorii noștri sunt conștienți că nu suntem mari susținători ai lui Clement, el a făcut o mulțime de greșeli. și s-a dovedit a fi fundamental încăpățânat și destul de neplăcut în rolul de șef, sinceri să fim”, au scris scoțienii de la Ibrox Noise.

„Sunt o pereche toxică care trebuie să fie îndepărtată de la Rangers”

Publicația scoțiană a dezvăluit că a fost amenințată, atât de Ianis, cât și de Gheorghe Hagi că va fi dată în judecată.

„Nu, nu inventăm acest lucru (și da, am renunțat prostește la articol, în ciuda faptului că informațiile noastre erau solide).

Având în vedere că Hagi și tatăl său au lansat o ofensivă împotriva clubului și a antrenorului, probabil că ar fi corect să menționăm că cei doi au amenințat că vor da în judecată și Ibrox Noise.

Hagi și tatăl său sunt o pereche toxică care trebuie să fie îndepărtată de la Rangers. Clement, cu toate defectele sale, a înțeles repede acest lucru și nu are niciun interes să-l folosească pe român.

Ibrox Noise a fost de partea lui Ianis Hagi și a fost un susținător uriaș al mijlocașului și al (fostelor) sale talente, dar faptul că el și tatăl său au lansat un atac și împotriva noastră a arătat că el îi va ataca chiar și pe cei care l-au apărat.

Așa că, tindem să fim de partea antrenorului, cu toate defectele sale. Hagi trebuie să își găsească un nou club cât mai departe posibil de Rangers”, au adăugat scoțienii.

16 goluri
a reușit Ianis Hagi în 99 de apariții pentru Glasgow Rangers

Știrea pe care cei de la Ibrox Noise au șters-o, după ce au fost amenințați de Hagi că-i va da în judecată

Pe 21 aprilie, Ibrox Noise le cerea scuze celor doi Hagi și publica un comunicat în care își asuma că a dat crezare unor „informații false”. Acum, scoțienii regretă scuzele și susțin că „am renunțat prostește la articol, deși informațiile noastre erau solide”.

Cum suna comunicatul din 21 aprilie:

„Ibrox Noise a publicat recent o știre care susținea că tatăl lui Ianis Hagi, Gheorghe, era nemulțumit de „statutul” fiului său pe Ibrox și că, drept urmare, încuraja o mutare a fiului său.

Putem confirma, în lumina noilor informații, că acest lucru a fost inexact din punct de vedere faptic, bazat pe informații false, și ne cerem scuze fără rezerve domnului Hagi pentru această greșeală teribilă.

Știrea a fost complet retrasă.

Ibrox Noise nu s-a crezut niciodată prea mare pentru a recunoaște că a greșit ceva și sperăm să ne bucurăm de Ianis la Rangers pentru mulți ani de acum înainte”.

Drama familiei Schillaci Salvatore este pe patul de spital, iar vărul său  trăiește pe străzi  în Palermo
Diverse
13.09
Drama familiei SchillaciSalvatore este pe patul de spital, iar vărul său trăiește pe străzi în Palermo
Citește mai mult
Drama familiei Schillaci Salvatore este pe patul de spital, iar vărul său  trăiește pe străzi în Palermo
5.500 în 13 minute! FCSB, număr uriaș de  pachete de bilete vândute  pentru Europa League după numai o oră!
Europa League
13.09
5.500 în 13 minute!FCSB, număr uriaș de pachete de bilete vândute pentru Europa League după numai o oră!
Citește mai mult
5.500 în 13 minute! FCSB, număr uriaș de pachete de bilete vândute pentru Europa League după numai o oră!
Gafă de proporții  Fanii lui Dinamo sunt furioși:  noul autocar  este de fapt la mâna a doua de la FCSB
Liga 1
13.09
Gafă de proporții Fanii lui Dinamo sunt furioși: noul autocar este de fapt la mâna a doua de la FCSB
Citește mai mult
Gafă de proporții  Fanii lui Dinamo sunt furioși: noul autocar este de fapt la mâna a doua de la FCSB
Nu se mai numește „Michael Klein”   Corvinul  schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”
Liga 2
13.09
Nu se mai numește „Michael Klein” Corvinul schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”
Citește mai mult
Nu se mai numește „Michael Klein”  Corvinul schimbă numele stadionului: „Soția și fiica lui au notificat Primăria”