Pe placul fanilor  Zotta despre ce trebuia făcut pentru  a calma  suporterii Rapidului: „În locul lui Lennon l-aş fi pus pe Şumudică”
Rapid. Foto: Sportpictures

Pe placul fanilor Zotta despre ce trebuia făcut pentru a calma suporterii Rapidului: „În locul lui Lennon l-aş fi pus pe Şumudică”

  • Fost arbitru în Liga 1 și ex-președinte la Rapid, Constantin Zotta este de părere că Dan Șucu, acţionarul majoritar al clublui, ar fi trebuit să asculte dorința suporterilor și să-l aducă pe Marius Șumudică pe banca tehnică în locul numirii lui Neil Lennon.
„N-am văzut în viața mea!” Șumudică explică de ce a mers pe Giulești: „Toată lumea spune că bag  bățul prin gard ”
Citește și
„N-am văzut în viața mea!”Șumudică explică de ce a mers pe Giulești: „Toată lumea spune că bag bățul prin gard
Citește mai mult
„N-am văzut în viața mea!” Șumudică explică de ce a mers pe Giulești: „Toată lumea spune că bag bățul prin gard ”

Giuleștenii au acumulat doar trei puncte în primele patru jocuri ale sezonului, ceea ce a generat nemulțumiri în rândul suporterilor.

În acest context tensionat, Constantin Zotta a intervenit cu un sfat pentru Dan Șucu, coproprietarul Rapidului.

„Este clar că s-a declanşat furia tribunei şi dorinţa de a-l aduce pe Şumudică.

Cred că sfatul i l-aş fi dat [lui Șucu] înainte să înceapă campionatul şi în locul lui Lennon l-aş fi pus pe Şumudică. Aş fi făcut pe plac fanilor, pentru că trebuie să ţii cont” de ei, a declarat Constantin Zotta, potrivit primasport.ro.

Şumudică nu este orice antrenor. Şumudică este un antrenor bun, cu realizări, a câştigat campionatul în România Constantin Zotta, pentru Prima Sport

Marius Șumudică, prezent în tribune la remiza Rapidului

Rapid a obţinut o remiză, scor 2-2, în confruntarea cu Sepsi din etapa a patra a Ligii 1.

La finalul meciului, nemulțumiți de evoluția echipei, fanii Rapidului au cerut demisia lui Neil Lennon și i-au scandat numele lui Șumudică. Tehnicianul a vorbit despre sentimentele pe care le-a trăit în acel moment.

„Cuvintele sunt de prisos. Când un stadion întreg îți scandează numele de două, trei ori… s-a strigat de Pancu, de mine, de Săpunaru, apoi «Demisia»… Sunt momente pe care le trăiești.

Nu mă așteptam, e prima oară când am fost în tribună și mi s-a strigat numele. A fost la unison, și la peluză și la tribuna a doua”, a spus Șumudică, potrivit fanatik.ro.

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !