Scandal diplomatic Vicepreședintele Argentinei apără jucătorii, după  cântecul rasist  la adresa Franței: „Spuneau adevărul! Colonialiștii nu ne vor intimida”
Javier Milei și Victoria Villarruel (sursă foto: imago)

Scandal diplomaticVicepreședintele Argentinei apără jucătorii, după cântecul rasist la adresa Franței: „Spuneau adevărul! Colonialiștii nu ne vor intimida”

  • Vicepreședintele Argentinei, Victoria Villaruel, a reacționat în termeni duri pe tema scandalului în care sunt implicați câștigătorii Copei America.
  • Fotbaliștii naționalei Argentinei, au postat în spațiul online un cântec ale căror versuri au caracter rasist, transfob și jignitor la adresa jucătorilor Franței.
  • Franța a reclamat Argentina la FIFA și a făcut și plângere penală împotriva campionilor mondiali

Argentina și Franța sunt în plin scandal diplomatic din cauza live-ului cu tentă rasistă făcut de Enzo Fernandez pe Instagram după succesul de la Copa America.

Președintele Argentinei, Javier Milei, i-a înfuriat și mai tare pe francezi după ce a declarat că „versurile nu fac decât să spună adevărul”.

Interziși la Paris? 17 dintre sportivii ruși și bieloruși care sunt pe lista pentru Jocurile Olimpice,  acuzați  că susțin războiul lui Putin!
Citește și
Interziși la Paris?17 dintre sportivii ruși și bieloruși care sunt pe lista pentru Jocurile Olimpice, acuzați că susțin războiul lui Putin!
Citește mai mult
Interziși la Paris? 17 dintre sportivii ruși și bieloruși care sunt pe lista pentru Jocurile Olimpice, acuzați că susțin războiul lui Putin!

Vicepreședintele Argentinei apără jucătorii, după cântecul rasist la adresa Franței

„Argentina e o țară suverană și liberă. N-am avut niciodată colonii sau cetățeni de mâna a doua. Nu ne-am impus niciodată stilul de viață asupra cuiva. Dar nici noi nu vom tolera ca ei să o facă asupra noastră.

Argentina a fost făcută cu transpirația și curajul indienilor, europenilor, creolilor și negrilor. Nicio țară colonialistă nu ne va intimida pentru un cântec de galerie sau pentru că spunem adevăruri pe care ei nu vor să le admită.

Destul cu prefăcutul că sunteți indignați, ipocriților! Enzo, ai sprijinul meu. Messi, mulțumesc pentru tot. Argentinienii țin mereu capul sus! Trăiască Argentina", a fost mesajul postat pe Twitter de vicepreședintele Victoria Villarruel.

CE AU CÂNTAT FOTBALIȘTII NAȚIONALEI ARGENTINEI

  • „Joacă pentru Franța, dar sunt toți din Angola, le plac transsexualii ca lui Mbappe, mama e din Nigeria, tatăl din Camerun, dar pe pașaport scrie: francez”

„Go home!” Rednic,  criză de nervi  în vestiar după eșecul cu FCSB: „De-asta am țipat. Unii erau cu gândul la vacanță”
Liga 1
01.09
„Go home!”Rednic, criză de nervi în vestiar după eșecul cu FCSB: „De-asta am țipat. Unii erau cu gândul la vacanță”
Citește mai mult
„Go home!” Rednic, criză de nervi în vestiar după eșecul cu FCSB: „De-asta am țipat. Unii erau cu gândul la vacanță”
Intervenție fantastică  Cum s-a descurcat  Drăgușin , titular la eșecul lui Tottenham cu Newcastle
Campionate
01.09
Intervenție fantastică Cum s-a descurcat Drăgușin, titular la eșecul lui Tottenham cu Newcastle
Citește mai mult
Intervenție fantastică Cum s-a descurcat Drăgușin , titular la eșecul lui Tottenham cu Newcastle
Începe era Lucescu Selecționerul,  discurs  de 5 minute la primul antrenament al „tricolorilor” după Euro
Nationala
01.09
Începe era LucescuSelecționerul, discurs de 5 minute la primul antrenament al „tricolorilor” după Euro
Citește mai mult
Începe era Lucescu Selecționerul, discurs de 5 minute la primul antrenament al „tricolorilor” după Euro
Program FCSBFCSB în Europa League: campioana debutează cu cel mai slab adversar! Când vine Manchester United la București
Europa League
31.08
Program FCSBFCSB în Europa League: campioana debutează cu cel mai slab adversar! Când vine Manchester United la București
Citește mai mult
Program FCSBFCSB în Europa League: campioana debutează cu cel mai slab adversar! Când vine Manchester United la București