PlecARE de la CFR   Anunțul lui Cristi Balaj: „ Șanse mici  să mai rămână”
CFR Cluj/ Foto: Sport Pictures

PlecARE de la CFR Anunțul lui Cristi Balaj: „Șanse mici să mai rămână”

  • Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj (52 de ani), a afirmat că sunt șanse mici ca mijlocașul Karlo Muhar să mai rămână la echipă.
  • Croatul are o ofertă concretă din Golf, însă discuțiile sunt, pentru moment, în stand-by.

Tot în această vară, CFR Cluj l-a vândut pe golgheterul din sezonul trecut, nigerianul Philip Otele, la Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, pentru 3.500.000 de euro.

DOAR Online Meciul Craiovei din Conference  nu e la TV . Televizările pentru CFR și Corvinul
Citește și
DOAR OnlineMeciul Craiovei din Conference nu e la TV. Televizările pentru CFR și Corvinul
Citește mai mult
DOAR Online Meciul Craiovei din Conference nu e la TV . Televizările pentru CFR și Corvinul

La pachet cu Otele ar fi trebuit să meargă în Emirate și mijlocașul Karlo Muhar, pentru care s-ar mai fi încasat aproximativ 1.000.000 de euro.

Karlo Muhar va pleca de la CFR Cluj

Mutarea era inevitabilă, însă discuțiile au devenit greoaie în ultima perioadă și va mai dura puțin până când va fi parafată înțelegerea.

Cristi Balaj susține că este doar o chestiune de timp până când Karlo Muhar va pleca de la CFR. Are o ofertă financiară foarte bună, prea greu de refuzat.

„Legat de Muhar, este concentrat pentru o eventuală plecare înţeleg. S-a căsătorit de curând şi este greu să refuzi o ofertă din zona arabă. Mai ales că şi-a făcut datoria faţă de club şi e normal să ne gândim şi la el.

Din punctul meu de vedere, oriunde s-ar duce sunt convins că mai devreme sau mai târziu tot la CFR va reveni, pentru că s-a simţit foarte bine aici şi e apreciat. Şansele de a fi păstrat sunt mici”, a declarat Cristi Balaj, conform orangesport.ro.

Karlo Muhar a ajuns la CFR Cluj în vara lui 2022, de la Lech Poznan, pentru 100.000 de euro.

Cota sa actuală de piață, conform transfermarkt.de, este de 2.000.000 de euro, însă clujenii sunt gata să se despartă și pentru jumătate din sumă, pentru a-i oferi jucătorului oportunitatea de a câștiga un salariu mult superior întregului fotbal românesc.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”