Încă o accidentare la Barça  Fermin Lopez, OUT pentru  3 săptămâni
Fermin Lopez (foto: Imago)

Încă o accidentare la Barça Fermin Lopez, OUT pentru 3 săptămâni

  • Fermin Lopez, 21 de ani, a suferit o accidentare ușoară în timpul sesiunilor de pregătire ale selecționatei U21 a Spaniei, în timpul pauzei internaționale.
  • Problemele musculare la nivelul cvadricepsului îl vor ține pe mijlocaș departe de teren până la finalul lunii septembrie.
Ce gest!  Laporta a dezvăluit propunerea pe care i-a făcut-o  Lewandowski  pentru a ajuta Barcelona: „I-am spus că nu e nevoie”
Citește și
Ce gest! Laporta a dezvăluit propunerea pe care i-a făcut-o Lewandowski pentru a ajuta Barcelona: „I-am spus că nu e nevoie”
Citește mai mult
Ce gest!  Laporta a dezvăluit propunerea pe care i-a făcut-o Lewandowski pentru a ajuta Barcelona: „I-am spus că nu e nevoie”

Fermin Lopez este unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Spania. Mijlocașul central, în vârstă de 21 de ani, s-a făcut remarcat în special la Jocurile Olimpice din 2024, unde și-a ghidat selecționata către medalia de aur, după o pauză de 32 de ani.

Tânărul a fost jucătorul turneului. A devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri în istoria naționalei Spaniei, în cadrul turneului Olimpic. El a reușit să înscrie 6 goluri și să ofere 2 pase decisive în doar 6 partide.

Fermin Lopez, accidentat. Stă 3 săptămâni

Drept urmare, mijlocașul a fost convocat la selecționata U21, participând la sesiunile de pregătire din pauza internațională, înaintea partidelor naționalei de seniori din Nations League.

În timpul unui antrenament, jucătorul a suferit o accidentare la cvadricepsul piciorului stâng. Leziunea nu este gravă, dat fiind faptul că Fermin Lopez va lipsi de pe gazon pentru o perioadă de 3 săptămâni.

Anunțul a fost făcut de FC Barcelona, care a postat un comunicat oficial pe rețeaua de socializare X.

„Testele medicale efectuate în această perioadă au arătat că jucătorul primei echipe, Fermin Lopez, a suferit o leziune musculară la nivelul mușchiului femural al coapsei stângi. Acesta va fi indisponibil pentru 3 săptămâni”, au declarat oficialii clubului „blaugrana”.

Fermin Lopez va lipsi în cel puțin 3 partide

Fermin Lopez va rata astfel 3 meciuri. Este vorba despre deplasarea împotriva celor de la Girona, duelul din prima rundă a noilor grupe din Champions League contra formației franceze Monaco și confruntarea cu Villarreal.

Mijlocașul ar trebui să revină în lot în partida disputată „acasă”, împotriva celor de la Getafe, meci contând pentru etapa a 7-a din La Liga.

În acest sezon, Fermin Lopez a fost utilizat în 3 partide, fără a „prinde” vreo apariție ca titular.

Barcelona suferă din cauza accidentărilor

Fermin Lopez nu este singurul jucător accidentat din lotul lui Hansi Flick. Pe 27 august Marc Bernal, un alt tânăr de perspectivă al catalanilor, a suferit o leziune îngrozitoare la ligamentul încrucișat. Va fi indisponibil până la finalul stagiunii.

Ceilalți jucători accidentați de la Barcelona

  • Gavi, ruptură a ligamentului încrucișat, va reveni pe 15 septembrie.
  • Andreas Christensen, leziune a tendonului lui Ahile, va reveni pe 1 ianuarie.
  • Frenkie de Jong, accidentare la gambă, nu există o dată clară pentru revenirea pe teren.
  • Ronald Araujo, leziune a tendonului ischiotibial, este așteptat pe teren pe 1 octombrie.

Articol scris de Achim Sturzu

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”