Ce gest!  Laporta a dezvăluit propunerea pe care i-a făcut-o  Lewandowski  pentru a ajuta Barcelona: „I-am spus că nu e nevoie”
Robert Lewandowski (foto: Imago)

Ce gest! Laporta a dezvăluit propunerea pe care i-a făcut-o Lewandowski pentru a ajuta Barcelona: „I-am spus că nu e nevoie”

  • Joan Laporta a făcut bilanțul mercato-ului de vară și a vorbit despre dificultățile clubului Barcelona de a respecta fair-play-ul financiar.
  • Președintele echipei catalane a dezvăluit gestul uriaș pe care Robert Lewandowski, 36 de ani, a vrut să-l facă pentru a ajuta clubul.
Van Basten, ANTI-VAR Lovitura de pedeapsă scoasă de Vinicius l-a înfuriat: „ Cât de proști  trebuie să fie să dea acest penalty?!”
Citește și
Van Basten, ANTI-VARLovitura de pedeapsă scoasă de Vinicius l-a înfuriat: „Cât de proști trebuie să fie să dea acest penalty?!”
Citește mai mult
Van Basten, ANTI-VAR Lovitura de pedeapsă scoasă de Vinicius l-a înfuriat: „ Cât de proști trebuie să fie să dea acest penalty?!”

Robert Lewandowski a cerut să-i fie micșorat contractul pentru a ajuta Barcelona

Joan Laporta a explicat că atacantul polonez s-a oferit să își ajusteze contractul pentru a ajuta la înregistrarea în La Liga a fotbaliștilor transferați în această vară: Dani Olmo și Pau Victor.

„Îl văd pe Lewandowski mai motivat ca niciodată. El avea nevoie de acest nou impuls, este foarte bine fizic și îl văd foarte entuziasmat.

Este un jucător devotat clubului, pot să vă asigur de asta. Când Lewa a auzit că putem face unele eforturi pentru a îndeplini fair-play-ul financiar, s-a oferit să-și micșoreze contractul. Îi sunt foarte recunoscător, dar i-am spus că nu este nevoie”.

2026
e anul în care se încheie contractul lui Lewandowski cu Barcelona. Va avea atunci 38 de ani

Oficialul blaugrana are mare încredere în internaționalul polonez care a marcat deja 4 goluri în primele 4 etape și a pasat decisiv o dată.

„Lewandowski este foarte devotat clubului și este exigent și cu echipa și cu el însuși.

A jucat bine și sunt sigur că acesta va fi cel mai bun an al lui Lewandowski la Barcelona”, a declarat Laporta, conform mundodeportivo.com.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”