Omul cu masca de fier Marius Lupu a fost joi seara  eroul Corvinului  în Ungaria
Marius Lupu (foto: sportpictures.eu)

Omul cu masca de fierMarius Lupu a fost joi seara eroul Corvinului în Ungaria

La primul lui gol, Lupu a plonjat spre poartă și a băgat-o în ațe cu rafinamentul lui Athos.

La al doilea său gol, Lupu e omul potrivit la locul potrivit, după o serie de gafe uriașe în apărarea celor de la Paks. Face ce trebuie și e 3-0 pentru Corvinul, cu lipsa de grație a lui Porthos.

Vine și hattrick-ul, în prelungiri. Șutul e imparabil și Lupu se arată la fel de necruțător ca Aramis.

În filmul „Omul cu masca de fier”, din 1998, cei trei sunt jucați de John Malkovich, Gérard Depardieu și Jeremy Irons. Lupu e pentru Corvinul toți 3, sub privirile lui Dominik Szoboszlai, jucătorul de 75 de milioane de euro al Ungariei.

Filmul bazat pe scrierile lui Alexandre Dumas a avut un buget de producție de 35 de milioane de dolari și încasări mondiale de peste 182 de milioane de dolari, cifre amețitoare pentru un club de nivelul Corvinului. Dar criticii de film nu au fost deloc impresionați de „Omul cu masca de fier”. Recenziile pentru film au fost aproape la fel de nemiloase ca Lupu cu Paksi.

Interpretarea lui Leonardo DiCaprio, pe atunci pe cai mari după megasuccesul „Titanic” cu doar un an în urmă, a fost printre cele mai criticate lucruri.

În film, DiCaprio se dedublează și joacă două roluri: e regele Franței, Ludovic al XIV-lea, și fratele său geamăn, pe care Ludovic îl trimite la închisoare sub o mască de fier pentru a nu fi o amenințare la adresa puterii sale.

Cele două roluri i-au adus lui DiCaprio deloc râvnitul premiu „Zmeura de Aur”, care se dă în fiecare an pentru cele mai proaste producții cinematografice.

După prestația de joi seara, nu cred că vor fi mulți cei care să îi găsească vreun lucru de reproșat lui Lupu.

Pentru Corvinul, el a fost și rege, și mușchetar, și „Omul cu masca de fier”. Pentru Paksi a fost călău.

  • Opinie de Sebastian Jucan
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”